• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van der wal hilversum

Gegevens
Gemaakt door: 08.12.2020
Auteur: Marylou
Bekeken: 526

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Windvaste screens Voorzien van ritssysteem Bestand tegen grote windkracht Uitsluitend elektrisch bediend Geschikt als windwering onder terrasoverkapping Keuze uit RAL-kleuren en 14 structuurlakken. Heer , Bussum.

Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Voor uiterste spoedgevallen zijn wij bereikbaar via 06 - Ambiance Zonwering van der Wal stelt de klant altijd centraal en door de jarenlange ervaring en knowhow kunnen we voor iedere situatie wel een oplossing bedenken. Ron , Nigtevecht. Uitstekende aftersales. Montage N.

Uitstekende service. Zeer tevreden over de montage. Vanaf het moment van het uitbrengen van de offerte tot het einde het uitvoeren van de werkzaamheden zijn wij zeer tevreden. Ik wil beoordelen als: N. Ervaring met product: Binnenzonwering.

Ambiance Zonwering Van der Wal

Heel erg goed. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. Ervaring met product: Buitenzonwering, Binnenzonwering, Balkon- en serrebeglazing, Besturingen.

Keurig telefoontje dat Ambiance Zonwering een uur later zou komen, zodat ik in de gelegenheid was nog een boodschap te doen. Geen hand, wel een glimlach Beste bezoeker, Wij willen u er op attenderen dat onze showroom gewoon geopend is.

Ervaring met product: Binnenzonwering, Raamdecoratie.

Dit is alles zonder bijkomende kosten! Uitstekende aftersales. Particuliere klanten van der wal hilversum bij ons aan het goede adres; de kundige montage vijf eigen montageteams staan klaar om u van dienst te zijn en de begeleiding vanaf verkoop tot oplevering wordt als zeer prettig ervaren.

RobHilversum. Op tijd en netjes gemonteerd.

Gratis smart home bediening

Heel positief. Ik simuleer mijn zonwering in 3 kliks Ik vraag een gratis offerte aan Bel mij terug Ik kom naar de winkel.

Enkel lof!

Ik vind mijn doek. Freddie de 2e keer is gekomen. De planner heeft aan de medewerker, soest, что прочитали и приняли Van der wal hilversum соглашение Adobe. Uitval scherm liep iets scheef en daardoor tegen de nabije muur na 2 jaar in bedrijf. Tips en verbeterpunten: Het duurde vrij lang voordat markies geleverd kon worden.

Bekijk ons Magazine en laat je inspireren

Heer Guido , Bussum. Fantastisch bedrijf met grote gevoel voor service. Uitstekende aftersales.

Over Ambiance Zonwering De zonweringproducten van Ambiance Zonwering van der wal hilversum kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven binnenzonwering of buitenleven buitenzonwering. Elke 2e zondag van de maand zijn wij geopend van tot uur. Montage witte blouse dames zara vervolgens erg soepel.

Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus. Prima advies en Prima gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden. Windvaste screens Voorzien van ritssysteem Bestand tegen grote windkracht Uitsluitend elektrisch bediend Geschikt als windwering onder terrasoverkapping Keuze uit RAL-kleuren en 14 structuurlakken.

Onze bezoekers over Ambiance Zonwering Van Der Wal in Hilversum

Iets meer uitleg had geholpen. Christiaan heeft mij uitgelegd hoe ik de hor uit het kozijn kon halen wanneer de aannemer het kozijn recht is komen maken.

Schermen waren te groot voor de liften. Super tevreden In de showroom meer dan perfect te woord gestaan De opname en de plaatsing verliep perfect De aansluiting van de draadloze box zelf koste mij wel even wat moeite.

Snel en vrijblijvend advies. Advies N. Wij zijn zeer tevreden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0