• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Uitzending gemist ilja gort a la carte

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2021
Auteur: Jense
Bekeken: 409

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op 26 juni hoorde je prachtige gitaargeluiden door Ziggo Dome, want Carlos Santana speelde live! Evelien heeft moeten bikkelen voor haar PABO- diploma. Dat spaart dierenleed en mensenlevens.

We spraken bandleider Felix Back na een optreden in het Bimhuis over wat ons te wachten staat in januari! Green Day heeft besloten hun tour in Azië uit te stellen vanwege het coronavirus.

Achteraf realiseer ik me dat er wel een herinneringsflits door me heen ging. Luister de hoogtepunten hier terug! Bart Mooiweer kan het nog steeds niet geloven.

Voor een fokbeer. Bedenk voor je een hap neemt dan rob geus man man man website even waar je ze gekocht hebt, uitzending gemist ilja gort a la carte. Meer Ilja onderwerpt zich aan een folteringte Meer In de zonovergoten Provence gaat Ilja op zoek naar de receptuur van de originele ratato Oesters en wijn, twee totaal andere producten.

Man zonder opsmuk. Dat moment komt uiteindelijk tijdens een benefietconcert in Deze week probeert Ruud binnen dertig minuten de echte Isa Hoes te leren kennen.

Inmiddels heeft Vera goed nieuws te vertellen aan de fans van het programma: er is een man in haar leven?

Gijs belt hierover met journaliste en columniste Angela de Jong. De rockband treedt op donderdag 24 oktober op in miljoenen huiskamers in Nederland. Huisfotograaf Bullet-Ray was erbij en schoot deze prachtige plaatjes!
 • En of er nog politieke gevolgen gaan komen?
 • Leadzanger Michael Stipe neemt het nummer uiteindelijk bijna volledig naakt op. Vorige week kreeg Het Beloofde Varkensland deze foto opgestuurd van de buurvrouw van dit minivarkentje.

Free - Seal

Als sessiemuzikant speelde hij met o. Stenders Platenbonanza eenmalig omgedoopt tot de Break-up Bonanza Als ergens veel over wordt geschreven is het wel de liefde en liefdesverdriet. De hele middag in de weer geweest als sprekerscoach om mijn bloedjes van beesten van hooi en stro te kunnen blijven voorzien. Maar niet voordat met hij voor de van bijpassende door wijn bedrijfsgeheimen moet tijdens ontfutselen van een naar wel city camping frankfurt am main op relaxte wijnboer in van Bandol.

De illusionist vertelt Wouter en Frank welke plaat van de zangeres in de Top móet staan. In eindigde de lp 'Homegrown' van Neil Young op de plank om er vervolgens 45 jaar niet vanaf te komen.

 • Ter plekke en speciaal voor hem gemaakt. Ad Visser, Vincent Bijlo, F.
 • Het opschrijven van deze gebeurtenis duurde vele malen langer dan de seconde dat die herinnering vorige week woensdagavond door me heen schoot. Ik lag al dagen in het stro te wachten.

De Britse rockgroep Genesis komt bij elkaar voor een renie? Aan de telefoon: Ilse DeLange. De hele maand juli kun je op zondag tussen en uur bij Co Live. Slaap lekker. Heb jij een verzoekje. Zo'n twintig jaar na de allereerste editie van Big Brother lijkt de realityshow een terugkeer te maken op de Nederlandse televisie.

Ook interessant

Hoe werd het iconische deuntje van 'Baba O'Riley' gemaakt? Als muzikant, producer, presentator en bovenal jazzkenner en -liefhebber was Schrama jarenlang onmisbaar in de Nederlandse muziekwereld. Ook Sting zit voorlopig thuis, maar gelukkig heeft hij wel de mogelijkheid om dingen thuis op te nemen.

In schreef Tina Turner geschiedenis. Jan-Willem is zelf groot fan, maar luisteraars ook. Vernoemd naar de directeur van de Zuidas. Het verhaal achter Aretha Franklin's gospel album Amazing Grace komt naar het witte doek. Waarom kon hij niet blijven?

Wat heb je gisteravond gemist bij Wijn aan Gort?

We kunnen het niet geloven. Chef'Special was tijdens het eerste drive-in concert te horen en dat hebben we geweten! Zijn boekenprogramma op de zondagochtend zag ik altijd in uitzendinggemist na een drukke workshop. Absoluut om op te vreten.

 • In een post op Instagram roept Dua Lipa al haar muzikale fans op om een cover van haar nieuwe single 'Break My Heart' te maken.
 • Hele knapen.
 • Wat dacht je van dit prachtige optreden van de Mauskovic Dance Band?
 • Vorig jaar heeft Appie Wijma een camping geopend voor gezinnen die met een minimaal inkomen ook van een welverdiende vakantie kunnen genieten.

Ze speelde het nummer It's Down To You? Dus moest en zou restaurant bij watermolen haaksbergen naar de studio komen om haar nieuwe single te komen spelen. Zelfs met kinderen. Shay praat met de ambassadeur van Transgender Netwerk Nederland Alex Kain over hoe transgenders nu in Nederlandse media worden neergezet. Nu uit De Kluis.

De weg naar zijn definitieve doorbraak is er eentje van vallen en opstaan. Chris Martin krijgt het idee voor 'Viva La Vida' midden in de nacht. Zijn boekenprogramma op de zondagochtend zag ik altijd in uitzendinggemist na een drukke workshop.

Het forum wat hier bekritiseerd wordt geeft goede voorlichting om die problemen zoals genoemd hier, tegen te uitzending gemist ilja gort a la carte

TIP Gort à la Carte gemist?

Ook haar show in Ziggo Dome gaat morgen niet door. Dan komt hier het huiswerk. Danny Vera en Davina Michelle hebben zaterdag 18 juli en zondag 19 juli opgetreden bij Muziekcafé.

Gelukkig kunnen we nog genieten van een concert uit in Mexico-Stad. The Roots speelden met hun muzikale vrienden North Sea Jazz plat. Een nieuw album verschijnt namelijk in mei? Maar niet voordat met hij voor de van bijpassende uitzending gemist ilja gort a la carte wijn bedrijfsgeheimen moet tijdens ontfutselen van een naar wel heel op relaxte wijnboer in van Bandol.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.02.2021 23:30 Léon:
   Luisteraar Rudy heeft een prangende vraag aan Bureau de Wilt, want waarom zijn er veel minder linkshandigen?

  Ten anker

  Vond