• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Super mario odyssey review youtube

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Marchje
Bekeken: 172

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Pokemon Sword - Switch Bevrijd prinses Peach en voorkom dat ze met Bowser in het huwelijksbootje stapt met Super Mario Odyssey!

Dit spel is puur nintendo entertaiment, wat ik daarmee bedoel is dat dit leuk is voor de hele familie. Paper Mario heeft ons wel even zoet gehouden, maar het was écht tijd om weer eens in een open wereld pareltje te duiken. Animal Crossing New Horizons.

Het is mooi vormgegeven en het borduurt voort op Mario Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Als N64 veteraan komen ook snel de oude technieken weer naar boven, waardoor ik als een razende door de spelwereld beweeg. Er zit zeer veel humor in en overal zitten kleine verrassingen verstopt die je kan gaan ontdekken, zelfs wanneer de verhaallijn reeds afgelopen is.

Beleef samen met Mario een groots avontuur in 3D, Alle games. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch 54, waarin je een heuse wereldreis maakt.

Pokmon Sword Switch.

De speler is vrij om elke puzzel op zijn manier op te lossen waardoor het spel toegankelijk blijft, maar ook uitdagend is voor iedereen. Omschrijving Verken reusachtige rijken in 3D vol geheimen en verrassingen, inclusief kostuums voor Mario en grappige manieren waarop je de omgeving kunt gebruiken. Fantastisch spel!

Super Mario Odyssey

Dit Mario-avontuur in sandboxstijl past in de traditie van de populaire games Super Mario 64 uit en Super Mario Sunshine, dat in is uitgekomen voor de Nintendo GameCube. Bekijk alle 51 reviews. Ben zelf altijd aan het gamen op de PS4. Eindelijk is het spel er, en nog leuker om te spelen dan ik had gedacht! Platform: Nintendo Switch.

  • Naast mario zijn eigen capriolen vermaak ik me ook zeker met de extra mogelijkheden die Mario's nieuwe maatje Cappy met zich meebrengt.
  • Voor iedereen leuk!

De game mag super mario odyssey review youtube volwassenen een tikje uitdagender zijn. Bekijk volledige vergelijking. Meerdere personen kunnen meedoen aan 1 spel. Ook zitten er stukken 2D Mario in die Ook de multiplayer functie is ideaal om met bijvoorbeeld je kleine broertje of vriendin te spelen. Super Mario Odyssey is zonder twijfelde beste game van Toon meer Toon minder. Holland america line excursies 5 sterren.

Eerste keer gespeeld en gelijk verslaaft?

Productspecificaties

De casual gamer vindt genoeg relatief makkelijke manen om het spel uit te kunnen spelen en de hardcore gamer heeft meer dan genoeg manen die een stuk lastiger zijn. Oplader voor controllers. Super Mario Odyssey is zonder twijfelde beste game van Gebaseerd op 51 reviews.

De game mag voor volwassenen een tikje uitdagender zijn. Niet leverbaar. Dankzij zijn nieuwe vriend Cappy heeft Mario gloednieuwe moves tot zijn beschikking.

Kleurrijke, afwisselende werelden en puzzels. Bekijk alle 51 reviews. Animal Crossing New Horizons. Aantal spelers Offline modus 1 Offline co-op modus 0 Online Nee.

Productbeschrijving

Als je een Nintendo Switch hebt dan koop je dit spel! The website is in Dutch. Must buy for nintendo switch.

  • Actie, Kids, Platform, Puzzel.
  • Super uitdagend door het willen verzamelen van alle power moons en paarse munten.
  • Super Mario Odyssey vult de schoenen van zijn voorgangers.
  • Waardoor je gedwongen wordt de controllers los 1 in elke hand te gebruiken.

Voor iedereen leuk. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Super Mario Odyssey zit boordevol geheimen en verrassingen. Vivek Samal 26 december Bekijk dit product. Aanrader voor iedereen. Maar dit spel is toch wel heel verslavend en leuk.

Alternatieven

Al van jongs af aan kwam ik in aanraking met Mario. Gratis verzending door bol. Graphics en geluid zijn van hoge kwaliteit. Geweldig spel.

Super verslavend spel om in je collectie te hebben. Ook voor de beginnende gamer erg leuk en uitdagend. Ik heb me in ieder geval goed vermaakt en kan niet wachten om na het schrijven van deze review weer verder te spelen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0