• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nieuw nederlands online grammatica oefenen

Gegevens
Gemaakt door: 04.12.2020
Auteur: Vikram
Bekeken: 117

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op die manier kun je woorden beter onthouden. Necessary Necessary.

Schema drogredenen Uitleg op video Oefening 4 Oefening 5 Oefening 6. Een betoog schrijven Een brief schrijven Lesideeën. De onderwerpen gaan over een huis bekijken, praten met de buurvrouw, ruilen in de winkel, de dokter en het werk bellen als je ziek bent, vrijwilligers werk, naar school en naar de bibliotheek. Met dit programma leer je tussen woorden. In iedere aflevering geeft dokter Marcel Twickler uitleg en tips. Wilt u Nederlands leren? Muziek en taalregels In elk hoofdstuk leer je een taalregel.

Inloggen Ik heb al een wachtwoord. Ga naar inhoud Wie zijn wij. In iedere aflevering geeft dokter Marcel Twickler uitleg en tips. Het wordt gemakkelijker voor je? Uitleg op video Oefening 9 Oefening. These cookies do not store any personal information. Dit is een programma waarmee je Nederlands oefent op internet.

Grammatica verbeteren?

Algemeen Vind je het moeilijk om teksten te lezen? Niveau A1 Beginners. Kastje 3 Oefenbladen. Kastje 13 Oefenbladen. Gezondheid Vind je het ook lastig om bijsluiters bij medicijnen te lezen?

Je bekijkt leuke filmpjes en vrolijke liedjes met de woorden.

  • Lees en Schrijf!
  • Daarin oefen je met de klinkers, zoals aa of a.

Zinsdelen en woordsoorten Zinsdelen Woordsoorten Lesideen. Lastig om te schrijven. Dit is een programma waarmee je Nederlands oefent op internet. Bij elke drie hoofdstukken is een toets voor lezen en een toets voor schrijven. Kastje 4 Oefenbladen? Ze vertellen ook wat ze hebben gedaan om beter te lezen en schrijven en hoe het nu met ze is.

Hoofdstuk 1: ‘Vrienden’

Programma's met één of twee sterren zijn geschikt voor anderstaligen. Er zijn oefeningen voor alle niveaus. Hier vindt u oefeningen tot het niveau van  het Staatsexamen NT2 I.

Kastje 12 Oefenbladen. Meervoud met '-en'  1 Meervoud met '-en'  2 Meervoud met '-s' Afwijkende meervoudsvormen Alle meervoudsvormen. Monique van Bokkum geeft iedere aflevering handige lees- en schrijftips. Lastig om te schrijven. Daarin oefen je met de medeklinkers, zoals f of v. Voor het Staatsexamen I moet u ongeveer woorden kennen.

Registreren

Niveau A2 Inburgeringsexamen. Uit en Thuis Dit is een oefenprogramma voor lezen en schrijven met uitleg en tips. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het loonstrookje lezen, reiskostenformulier invullen en een sollicitatiebrief schrijven. Ga naar inhoud Wie zijn wij?

Ja, ik ontvang graag een mail als er iets nieuws is op Oefenen.

  • Accepteer Privacybeleid.
  • Maak een gratis account aan en klik op start.
  • Terwijl je de spannende verhalen leest, leer je meer over groenten en fruit, zuivel, brood, drinken, vis en vlees.
  • Uitleg op video Oefening 3.

Mavo Havo Vwo. Dan is Lees en Schrijf? Over een afspraak maken, werk of school. Het programma is op niveau 2F. Vind je het nieuw nederlands online grammatica oefenen lastig om bijsluiters bij medicijnen te lezen. In twaalf afleveringen spreekt Dieuwertje Blok met mensen die moeite hebben gehad met lezen en schrijven. En de liedjes zijn verzameld op een cd.

Nederlands is niet moeilijk, gewoon even oefenen

In Station Nederlands 2 oefen je met de Beginnerslessen. Maar wat maakt voeding gezond of ongezond? Oefening 4 Oefening 5 Oefening 6. Aap, noot, Mies … Kinderen leerden vroeger lezen met een leesplankje.

Na de uitleg ga je er zelf mee oefenen, in het online oefenprogramma of met de oefeningen op papier. Schema argumenten Uitleg op video Oefening 1 Oefening 2 Oefening 3. Ik ben 16 jaar of ouder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0