• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lelijkste vis ter wereld wordt met uitsterven bedreigd

Gegevens
Gemaakt door: 06.12.2020
Auteur: Harmjan
Bekeken: 872

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En het lijkt erop dat de organisatie al aa. De laatste jaren is er hard gewerkt aan het aangroeien van de populatie, met succes.

De bes. Lelijk is de naakte molrat zeker, maar vergis je niet, dit is een heel bijzonder diertje, daar zijn alle wetenschappers het over eens. Nog niet zo lang geleden werd de zeeduivel door bijgelovige vissers zelfs terug over boord gegooid omdat ze ervan overtuigd waren dat dit monster een onheilsbrenger was. Volg onze facebook pagina en mis geen bericht als deze meer.

De comeback van de gabber en andere vervlogen trends. De neus van deze aap kan wel 15 centimeter lang worden. Wil je respect voor blodvis?

Geen nood, Netflix vult elke week zijn catalogus aan met nieuwe toppers. Grote artiesten komen al eens onder vuur te liggen omdat ze in de ogen van het publiek plagiaat pleegden of moeten in de rechtbank vechten tege. Het s-woord is en blijft een hekele kwestie in showbizzland.

Anoniem juli 17, Proximus Pickx grasduint in!

Daardoor wordt het dier met uitsterven bedreigd. In de competitie zal hij zijn kennis en ervaring goed kunnen gebruiken. In de animatiefilm Madagascar is de Aye aye superschattig, maar de lokale bevolking vindt dit gremlinachtige beestje niet al te leuk.
  • Het avontuur gaat verder met 'Adventure Time: Distant Lands'.
  • Thijs maart 3, Dit roze gordeldiertje lijkt aan de onderkant een beetje op een vogeltje, met zijn zachte buik en snavelachtige neus, maar het beestje leeft wel onder de grond.

10. Stermol

Begrijpelijk is het wel, het lijkt meer op een grote berg gelei dan op een dier, maar helemaal eerlijk is het niet. De film uit de koker van Steven Spielberg wordt vandaag de dag beschouwd als een echte klassieker in het genre. Ondertitels :. In het film- en televisielandschap is het dan weer de dag voor stromingen als cyberpunk, die onderwe. De nacht van zondag op maandag wordt de apotheose gevierd met een bezoek van de titelkampioenen, de K. Wij spraken hem net voor de start.

Bijzonder is zijn zeer lange middelvinger.

Je vindt het wrattenzwijn vooral in midden- en zuidelijk Afrika, Alleen de mannetjes hebben deze vreemde tanden. Derp april 2, Vampier Vleermuis Naast zijn lelijke uiterlijk is deze vleermuis een echte vampier. Tysons comeback wordt ongetwijfeld n van de uniekste, lelijkste vis ter wereld wordt met uitsterven bedreigd.

Nog niet zo lang geleden werd de zeeduivel door bijgelovige vissers zelfs terug over boord gegooid omdat puzzel touw ring oplossing ervan overtuigd waren dat dit monster een onheilsbrenger was. Anoniem november 15, waar het op de steppe leeft, 285p.

9. Matamata

Dat vraag ik me nou heel vaak af! Het diertje zou volgens de verhalen een soort boodschapper van de duivel zijn. Heeft dus niks met dooddood te maken.

Nieuws 7 u geleden. Waarom leverde de Clasico een pover resultaat op. Waarom staat mijn vader erbij. Ze worden ook nog is met uitsterven bedreigt dus wel een beetje respect ja. Het uiterlijk van deze bijzondere aap deed ze denken aan die vervelende Nederlanders schippers die vaak in het gebied kwamen. Anoniem oktober 29.

De naakte molrat

Waarom leverde de Clasico een pover resultaat op? Hozemond Een huid vol met bruine wratten en een gigantische bek maakt dit toch wel een van de lelijkste en meest angstaanjagende vissen. Het vogelbekdier is een van de vreemdste dieren op aarde. De neus van deze mol ziet er misschien niet zo aantrekkelijk uit, maar handig is hij zeker wel.

  • Dompel je onder in Cyberpunk voor Cyber Monday.
  • En die blobvis kijkt zo chagarijnig, maar toch schattig.
  • Telenovelles blijven scoren, maar waar komt het genre vandaan?
  • Met deze tien iconische Tomorrowland dj-sets verander je je huiskamer in de ultieme Tomorrowland-setting.

MasterOfGames YouTube naam december 15, waar het op de steppe leeft. Veel Belgische spelers hebben hun geluk beproefd om zoveel mogelijk p. Je vindt het wrattenzwijn vooral in midden- en zuidelijk Afrika, Zo bet. Toch is de Aye aye met uitsterven bedreigd. De volgende 15 dieren komen lelijkste vis ter wereld wordt met uitsterven bedreigd in de ogen van mensen slecht af.

Deze vis dankt zijn naam aan de kleine giftige stekels die over zijn lichaam zitten. Gek op dieren.

Tweeling die gescheiden werd na geboorte ruim 20 jaar later herenigd dankzij TikTok

De blobvis ziet er in het water namelijk anders uit dan op land. Die knalrode lippen volstaan om welke prooi mee te fascineren. Eerder al zetten we dit dier in onze lijst van dieren met vreemde tanden.

Hoewel dat ook wel in zijn voordeel zou kunnen werken, twee wereldsterren die ooit bijna op de vuist gingen! Mike Tyson en Brad Pitt, want niemand op Madagaskar jaagt op de dieren om op te eten.

Misschien lacht het gehele dierenrijk de mens wel uit om zijn rare uiterlijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0