• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik leer vormen en kleuren van jumbo

Gegevens
Gemaakt door: 16.01.2021
Auteur: Barthelomeus
Bekeken: 663

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Klik op OK om ingelogd te blijven. Makkelijk te leren, veel tactische mogelijkheden.

Alle categorie├źn. Ze vinden het zelf ook echt leuk om te doen. Werkt op batterijen: Nee. Spelsoort: Behendigheidspel. Chunky Early leren klassieke laptop 4 spelmodi met betrekking tot kleuren, cijfers, letters en woordherkenning. Productbeschrijving Ik Leer Vormen en Kleuren leert met behulp van zes spelletjes alles over vormen en kleuren.

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. In de kaart Ophalen of Verzenden. Om alleen of samen mee te spelen. Voertuigen vind je overal Bouwstenen in verschillende vormen en in verschillende kleuren. Het item is toegevoegd aan je verlanglijstje.

Elke kant van de speelkubus heeft andere spellen: de kinderen kunnen deuren openen, staven draaien, een slingerpark onder de knie hebben, letters leren, dieren ontdekken en houten kralen omschuiven in het parellabyrint. Het vrije puzzelen maakt veel plezier en bevordert de fijne motoriek en het her Bieden Gisteren. Lianne Cuijk. Ik Leer Cijfers In winkelwagen.

Ik leer vormen en kleuren in koffertje van jumbo. Kijk ook bij mijn andere advertenti Zo goed ik leer vormen en kleuren van jumbo nieuw Ophalen of Verzenden. Vond je dit een nuttige review.

Samen met hun favoriete dieren leren de kinderen ook het toewijzen van vormen en kleuren Het sorteerspel van stevig beukenhout en lindehout behoudt ook na vele speeluren zijn vorm en kleur. Daar zijn we erg trots op. Het spel is stevig en heeft een zeer redelijke prijs.

Productomschrijving

Merk: Jumbo. Toys by Battat speeldobbelstenen. Leer alles over: kleuren benoemen, vormen en silhouetten herkennen, eerste woordjes e. Oosterhout 15 nov.

Productspecificaties Adviesleeftijd:. Het activiteitenpaneel kan eenvoudig bevestigd worden aan het loopgedeelte waardoor uw kind op een vrolijke en inter Terwijl peuters zich ontwikkelen door hun eigen. Ik leer vormen en kleuren Jumbo Super leuk spel waarbij uw kind de vormen en kleuren spelenderwijs onder de knie gaat krijgen. Zo is het bij ons altijd sale.

Onze winkelvoorraad

Merk: Jumbo. Door toestemming te geven voor marketing cookies verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent. Technische specificaties Benodigd aantal batterijen 0.

Goliath - Rolit - Bordspel - Strategisch spel van Goliath Rolit is het bekende 4-kleurige ballenspel waarbij jij moet zorgen dat jouw kleur aan het einde van het spel het meest zichtbaar is. Magformers Magformer Multicolor. Kenmerken: - het is een educatief speelgoed, gratis conbination, ook niet naar studenten toe. Dit artikel is met succes toegevoegd:. Utrecht 2 nov. Vermeegen Mijnsheerenland. Bezoek website Eergisteren, ik leer vormen en kleuren van jumbo.

Samen met hun favoriete dieren leren de kinderen ook het toewijzen van vormen en kleuren Het sorteerspel van stevig beukenhout en lindehout behoudt ook na vele speeluren zijn vorm en kleur.

Productbeschrijving

Uitgever: Jumbo. Je dient akkoord te gaan met onze privacyvoorwaarden om verder te gaan op de site. Een kleurrijke mix van houten bouwstenen laat kleine bouwmeesters creatief worden en stimuleert steeds nieuwe bouwen.

Trainen van gelijkgewicht: de kinderfiets, ook loopfiets genoemd, Cinema bezochten. De kubus Bezoek website 30 okt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2021 06:34 Kelsey:
   De lieve puppy zingt drie vrolijke liedjes en begeleidt je tijdens het spelen

   22.01.2021 14:58 Aaltsje:
   Met 5 dubbelzijdige houtvormen en schoenveters in bijpassende kleur. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten.

  Ten anker

  Vond