• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hond mee naar engeland ferry

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Lola
Bekeken: 33

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar voor nu kunnen we je nog niet veel verder helpen. Reageren Katrin Reizen met huisdier.

It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website. Reageren Nico Na elk tevergeefs verzoek naar het uitlaatdek deed ik mijn hond meteen de badkamer in en spoelde de bodem van de pootjes schoon en depte ze droog met wc-papier. Wij hebben op de overtocht van IJmuiden naar New castle onze hond in de hut gehad. Op dit moment dient je hond te beschikken over: Een dierenpaspoort Een micro-chip Een rabiës-vaccinatie minimaal 21 dagen voor vertrek, je hond moet vóór die tijd al gechipt zijn Een behandeling tegen lintworm tussen 24 en uur voor aankomst in Engeland De actuele wetgeving en alle details over onderstaande eisen kun je nalezen op de website van de DEFRA.

Het personeel zal helpen bij het ophalen en het aflevering van je huisdier op het autodek en tijdens de wandelingen aan boord. Dit kan via het nummer 06

Terug naar het registratieformulier. Wanneer je vanuit Nederland reist, kun je direct naar de auto check in. Wat leuk dat jullie vanavond meevaren. Ga naar www. Op die laatste twee routes blijft je hond tijdens de overtocht in de auto zitten.

Meer informatie ». Of is het mogelijk een zelf meegenomen ventilator neer te zetten?
 • Er heeft zich een fout voorgedaan bij het versturen van je gegevens… Helaas hebben we je gegevens niet ontvangen. Boarding the ship is possible from
 • Daniel Huybrecht says:. Ik hoop echter dat ze er geen issue van zullen maken dat ik een hondje van 4kg bij me heb in een hondenbuggy.

Stena Line & huisdieren

Om te checken of deze nog beschikbaar is, kun je ons altijd even contacteren: — 54 Renata says:. Ook uit eten met je hond is geen probleem. Hallo, op de site staat wisselende en daarmee deels onjuist informatie over het toedienen van de lintworm pil aan de hond. Gezien het warme weer waar onze hond zeer slecht tegen kan vraag ik mij af hoe warm het is in de Hondenhutten..

Houd er rekening mee dat de naam van het product moet worden vermeld op het reisdocument en Praziquantel moet bevatten om te voldoen aan het reisschema voor huisdieren. Er zijn survival kinderfeest zuid holland Engeland veel wetten die huis en haard beschermen tegen honden. Wil je meer landeninformatie over Engelandwees dan slim en hond mee naar engeland ferry ons gratis informatiepakket over Engeland met je hond aan.

Klopt het dat de hond enkel toegelaten is in een 4 persoon cabine. Zorg ervoor dat huisdieren van tevoren zijn geboekt.

Met de hond op de ferry – kan dat?

Ik hoop echter dat ze er geen issue van zullen maken dat ik een hondje van 4kg bij me heb in een hondenbuggy. Op onze route van Hoek van Holland naar Harwich mag de hond in de auto blijven zitten of mee aan boord in onze schoongemaakte kennels die zijn voorzien van een waterbakje.

Reageren Gea Otten

Deze behandeling moet ten minste 24 uur en niet langer dan uur dagen vr uw geplande aankomst in het VK in uw EU-huisdierenpaspoort of officieel veterinair certificaat van een derde land worden geregistreerd. Hond mee naar engeland ferry onderstaande punten gelden altijd:.

Voor een bloedonderzoek uitgevoerd in Europa en opgenomen in het passport held de 30 Daren niet, hond mee naar engeland ferry, en kan je de hond europa binned krijgen. Gerbert says:. In de rij aanschuiven in de auto of de auto parkeren en hoogslaper met uitschuifbaar bureau ergens aanbieden.

Houd er in dat geval wel rekening mee dat het dier wordt geacht ook daadwerkelijk de gehele overtocht in het voertuig te blijven.

Reizen met uw huisdier met DFDS

Wat leuk dat jullie vanavond meevaren! De hond mee op vakantie naar Engeland? De meest recente informatie over de paspoortregeling is te vinden op de website van het ministerie van Economische Zaken.

Reageren Victoria 9. Begin de chat, hond mee naar engeland ferry. Zo moet uw huisdier zijn ingent tegen rabis hondsdolheid en een aantal andere ziekten. Is het mogelijk om gewoon in de auto te blijven. Het bezoek aan je huisdier in de auto dien je af te stemmen bij de Guest Service balie! Tot deze tijd mag je hond inderdaad volgens heel holland zingt hazes regelgeving mee reizen, Wellicht is het goed om te weten dat we kennels hebben die gedurende de gehele afvaart toegankelijk zijn n dat we een honden uitlaat plek aan boord hebben.

Wij gaan begin sept naar Schotland met 1 hond, zodat ik makkelijker hond mee naar engeland ferry hond kan reizen op andere manieren dan bus, dus als jullie voor 30 september terug zijn mag jouw hond gewoon weer terug naar Europa. Hoi H Twilt, Mike.

Bezoek & uitlaten tijdens de overtocht

Heb je vragen over bustransfers, onze terminals, vaarschema's en tijden, reizen met kinderen, bagage ien inchecken of reisdocumenten? Gezien het warme weer waar onze hond zeer slecht tegen kan vraag ik mij af hoe warm het is in de Hondenhutten.. Huisdierpaspoorten Alle honden, katten en fretten moeten een huisdierenpaspoort hebben of een officieel veterinair certificaat van een derde land om het VK binnen te komen of weer terug te keren.

Let op: als je hond voor de eerste keer wordt ingeënt, of als je je hond opnieuw laat inenten nadat de oude rabiësinenting is verlopen, mag je pas 21 dagen na de inenting de grens over.

Fijne reis toegewenst alvast. Je kunt de hond inderdaad ook in de auto laten en dan kun je hem regelmatig bezoeken. Alle huisdieren moeten tijdens de reis in het voertuig blijven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 12:56 Rajesh:
   Passagiers met huisdieren kunnen geen gebruik maken van Priority Boarding, omdat je dicht bij de kennels moet parkeren. Vind het jammer dat je niet met de hond even aan dek kan zou zoveel fijner zijn dan alleen in de hut.

  Ten anker

  Vond