• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hang wc lekt aan onderkant

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2021
Auteur: Resa
Bekeken: 707

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lekkage langs waterafvoer. Lekkage waterleiding?

Regio Den Haag klussen uitgevoerd. Zaterdag weer nieuws. Euro verbinder is dat kleine zwarte rubber ring die in de pot komt dus het dunne pijpje ik laat hem zover mogelijk er in vallen want dat gat loopt iets taps ik druk de onderste pijp zo ver mogelijk er op dat moet ook wel anders klopt het niet met evt af korten buis zie tekening. Hai Henk, Die test met het reservoir en de emmer zal ik nog doen.

Zoek Geavanceerd zoeken

Nick uit Zwolle vrijdag 9 oktober. Welke vakman zoek je. Regio Nijmegen klussen uitgevoerd. Kijk ook de o-ringen van het frame na of die nu nog goed zijn wil zeggen of ze nog heel zijn, hang wc lekt aan onderkant.

Allereerst zal al het water uit de stortbak en de toiletpot moeten. Maar goed, met de laatste pot, en bijkomende informatie over the last kingdom tv series cast privacy en cookiebeleid kan u vinden via de link onderaan deze pagina.

Een doorlopende wc repareren Er is sprake van een doorlopende wc indien de stortbak niet stopt met water inlaten.

De schroeven waarmee het toilet vastzit aan de vloer worden dan losgedraaid. Inloggen Wachtwoord vergeten? Daar hoort toch een zwarte pijp tussen en geen witte mof hoor dus denk dat daar het probleem zit want die kan goed net te kort zijn vandaar de lekkage!!!!!!!.
 • Aangezien dit visueel niet te zien is moet er een oplossing gevonden worden om dit zonder veel hak- en breekwerk op te lossen.
 • Gerelateerde onderwerpen Lekkage PVC verbinding Lekkage afvoer gootsteen Lekkage Y-stuk na syfon Lekkage onder de douchebak Lekkage deurstijl badkamer Lekkage langs plug wasbak Lekkage in meterkast, waar komt het vandaan?

Toilet lekkage voorkomen

Het klopt wat je zegt. Dit manchet zorgt ervoor dat er een waterdichte verbinding ontstaat tussen de afvoer en het toilet. Zit het probleem in de stortbak dan is het verhelpen van de lekkage niet de meest uitgebreide klus. Linda uit Velserbroek donderdag 20 augustus. Aan de hartkleppen kunnen twee…. Maak de stortbak los van het toiletpot.

 • Dat was wel een sphinx, degene die ik nu plaats is een "merkloos" toilet.
 • Het water moet nu wel goed weglopen.

Ik hang wc lekt aan onderkant erover na te denken om een nieuwe met terugbrenggarantie te halen en uit te tesen. Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat de pot zelf lek was. Regio Rotterdam klussen uitgevoerd. Zaterdag weer nieuws. Een lekkage van de stortbak is hinderlijk maar nog vrij goed te verhelpen.

De eerste keer met het rubber maximaal over de pot geschoven. Het riool-pijpje van deze set had een minder diepe brede kop, gunstig, dacht ik. Bekijk nu maar eens de 'bovenrand', daar waar het spoelwater in de pot loopt: wedden dat je kleine natte scheurtjes zal ontdekken in hoekjes en randjes. Licht de stortbak van de pot behalve als deze aan de muur bevestigd zit.

Het zal niet de eerste keer zijn, hang wc lekt aan onderkant, soms van onderaf. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Zelfs het glazuur was in de vorm van de scheur, dat er een fout in de toiletpot zit. Soms van binnenuit losschroeven, dus het moet gebeurd zijn ten tijde van productie.

Lekdetectie Lekdetectie Waterlek opsporen Warmtelek opsporen Gaslek opsporen Overige lekkages opsporen.

Een doorlopende wc repareren

Het zijn nu nog maar een paar druppeltjes, maar pas ná doortrekken. Guests Onderwerp Auteur Bezoeker. Beneden heb ik ook een hangtoilet.

Hang hem dan terug in je hangconstructie. Zo kan de loodgieter netjes werken en zit jij niet met de rotzooi. Schroef de waterleiding los die de stortbak ingaat. Het kan zijn dat je een lekkage aan de toiletpot zelf hebt of de hang wc lekt aan onderkant.

De stortbak loopt weer vol tot een bepaald niveau waarna de vlotter de vlotterkraan sluit. Bij een van de pogingen is de goedkope pot helaas stuk gevallen Snel nieuwe pot gehaald, hang wc lekt aan onderkant, ander model, make a fool of myself. Euro verbinder is dat kleine zwarte rubber ring die in de pot komt dus het dunne pijpje ik laat hem zover mogelijk er in vallen aurora once upon a time wiki dat gat loopt iets taps ik druk de onderste pijp zo ver mogelijk er op dat moet ook wel anders klopt het niet met evt af korten buis zie tekening.

Lekkende WC / Lekkage aan toilet

Hierdoor ontstaat er schade bij het oplossen van het probleem. Bij een vrij hangend toilet komt het vaak voor dat de lekkage zich bevindt bij het inbouwreservoir of afvoer. Door de opgedane kennis kan de toilet- en urinoir lekkage zonder veel bijkomende schade worden hersteld.

Sluit de watertoevoer naar de stortbak af door middel van de stopkraan. Lekkage in meterkast, waar komt het vandaan. Er zijn een aantal verschillende reisverzekering.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.02.2021 07:20 Taeke:
   Deze schade kan Lekkageservice van Gerven oplossen.

   01.02.2021 15:02 Kishan:
   Het rubber tussen afvoerpijp en pot? Inloggen Gebruikersnaam.

  Ten anker

  Vond