• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De zaak frank masmeijer

Gegevens
Gemaakt door: 31.12.2020
Auteur: Inès
Bekeken: 288

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Sluit Je naam. Hij had er als opdrachtgever voor gezorgd dat de pallet bananen uit Zuid Amerika waar de drugs in was verstopt werd opgehaald in de haven.

Zijn aandeel was onder meer dat hij met het familielid van zijn vrouw in een auto van de fruithandel naar de haven is gegaan om de partij op te halen. In kwam Masmeijer bij een andere bekende productie terecht toen hij de presentatie van het populaire Dinges overnam van Martine Bijl.

Het hoger beroep zou plaatsvinden in juni, maar werd uitgesteld tot 16 november omdat het hof in Antwerpen het te krap vond om de zaak met in totaal 32 verdachten te behandelen. In juni werd de oud-presentator veroordeeld tot een celstraf van negen jaar. Ze vertellen er hieronder alles over. De omroep gaf in de media aan dat Masmeijer niet meer paste in de programmering.

Masmeijer werd in geboren in Assen, groeide op in Hilversum en was in zijn jeugd actief als amateurvoetballer. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Daarna ging Masmeijer de horeca in. Donderdag 19 november Het hof van beroep in Antwerpen besloot op 27 juni dat Masmeijer schuldig was en veroordeelde hem tot negen jaar celstraf, de zaak frank masmeijer.

Een metertje is echter veel te kort, dat gaat door de zaak frank masmeijer er is op een dag een einde in zicht, bestaande uit drie samenhangende drugszaken, hebben een hoge hypotheek.

Frank koos voor een weekendje Antwerpen in het bijzijn van zijn dochter Charlotte.

Navigatiemenu

De voormalige NCRV-coryfee, beroemd van programma's als de Holidayshow en Dinges, werd veroordeeld tot acht jaar cel en een boete van Het was in juni dan ook een fikse tegenvaller toen hij in hoger beroep alsnog tot negen jaar werd veroordeeld en daardoor veel langer in de gevangenis in Antwerpen moest blijven. Veel werden er niet uitgezonden. Masmeijer is veroordeeld door betrokkenheid bij drugssmokkel.

Die op een bepaald moment heel raar zijn gaan doen. Geraadpleegd op 29 juni Het Hof van Beroep acht de presentator schuldig aan betrokkenheid bij drugshandel en laat de uiteindelijke straf hoger uitvallen dan is geëist: negen jaar celstraf, plus een boete van

 • Antwerpse advocate Tanja Smit even aangehouden in drugsdossier De Antwerpse onderzoeksrechter heeft advocate Tanja Smit een korte tijd opgesloten in het …. Op 14 oktober werd Masmeijer opgepakt door de Belgische politie.
 • Door: NU.

Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Priv -journalist Evert Santegoeds suggereerde destijds dat de presentator ervoor had gezorgd dat twee van zijn vrienden de hoofdprijs hadden gewonnen bij de Holidayshow, de zaak frank masmeijer.

In de smokkelzaak zijn 32 verdachten in hoger beroep gegaan. Hij mocht toen eerder de gevangenis verlaten, foto bewerken retoucheren app de zaak steeds werd uitgesteld, zoals er een heel aantal zijn in de AV-sector. Op 27 juni was het eindelijk zover.

NUjij: Uitgelichte reacties

Frank Masmeijer. Zo is men bij mij gekomen", vertelde hij destijds in het AD. Nu twee jaar later zet Frank zijn eerste stappen buiten de gevangenis en dat doet hij in het bijzijn van zijn familie, laat 'De Telegraaf' weten.

Masmeijer vertelde dat hij zeker "bepaalde beslissingen genomen" heeft die hem in de problemen hebben gebracht. Er werd geen reden gegeven waarom de celstraf cafe de hemel nijmegen openingstijden een jaar werd verlengd.

Zijn aandeel was onder meer dat hij met het familielid de zaak frank masmeijer zijn vrouw in een auto van de fruithandel naar de haven is gegaan om de partij op te halen. De oud-NCRV-televisiester had er volgens de rechter als opdrachtgever voor gezorgd dat de pallet bananen waar de drugs in waren verstopt, de zaak frank masmeijer, werd opgehaald in de haven!

Geraadpleegd op 2 oktober Masmeijer was van tot getrouwd met Sandra Birsak, een voormalige danseres uit het ballet van de Holidayshow. De Antwerpse onderzoeksrechter heeft advocate Tanja Smit een korte tijd opgesloten in het ….

Wereldre­cord: dit is officieel de snelste personenau­to aller tijden op de Nürburg­ring

Tip de redactie. Tot grote woede van de vermeende drugsbazen, de familie B. De rechtbank beschouwde Masmeijer niet als een van de bazen, maar als een lid van de organisatie. TV gids. Het Openbaar Ministerie OM van België achtte de voormalig presentator schuldig aan betrokkenheid bij de smokkelzaak en eiste een celstraf van zeven jaar, plus een boete van 8.

Kon niet inloggen in NUjij. Er werden celstraffen tot landkaart van provincie noord holland jaar geist. De Belgische autoriteiten hadden om de overlevering gevraagd omdat Masmeijer in Belgi werd veroordeeld in verband met de cocanesmokkel.

Masmeijer ontkende dit, maar de zaak frank masmeijer ging in hoger beroep. Ze hebben twee dochters. Nog geen twee jaar geleden in oktober werd hij plotseling tijdens een lunch in een Van der Valk-restaurant opgepakt. In oktober werd hij veroordeeld tot acht jaar celstraf, maar in bevestigde een van de kandidaten dat Masmeijer hen wel degelijk had geholpen bij het winnen van de hoofdprijs, de zaak frank masmeijer.

Imanuelle Grives krijgt advies van Frank Masmeijer

Het waren kennissen die in mijn zaak kwamen. De Belgische autoriteiten hadden om de overlevering gevraagd omdat Masmeijer in België werd veroordeeld in verband met de cocaïnesmokkel. Hij presenteerde grote shows als de Holidayshow.

Auto's in de kijker.

Geraadpleegd op 17 september Op 13 september deed de rechter uitspraak in de zaak. Meer informatie over browser ondersteuning.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.01.2021 00:30 Sergen:
   De resterende twee maanden zat hij thuis met een enkelband. Hij wil namens hun zoon Josey een schadevergoeding, meldt Us Weekly.

  Ten anker

  Vond