• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dance dance dance uitzending gemist

Gegevens
Gemaakt door: 15.02.2021
Auteur: Salah
Bekeken: 556

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Welk kopp Natuurlijk op de juiste muziek maar ook met de originele choreografie van deze dansnummers. Edsilia raakt geblesseerd en is het erop of eronder voor een van de koppels.

Urvin heeft het zwaar door zijn rugble Inloggen Aanmelden. Afleveringen van het eerste seizoen gemist? André Hazes openhartig over Rachel: 'Mijn moeder is een aparte vrouw'. Dance Dance Dance Aflevering 6 x bekeken Wie zal de jury overtuigen en krijgt de ho

Welk koppel zal het maandenlange afzien en het keiharde trainen weten te verzilveren voor een plek in de finale. Dance Dance Dance Show 6 x bekeken De grote finale van het dansspektakel.

Dance Dance Dance Aflevering 6 x bekeken Het koppel dat onderaan eindigt, zal als dance dance dance uitzending gemist de show moeten verlaten.

 • SBS gemist?
 • Wie zijn er terug te zien in de halve finale van volgende week? Ze hebben elkaar de afgelopen week weinig gezien, want iedereen danst vanavond een solo.

Meest bekeken uitzendingen van Dance Dance Dance

Publieke Omroepen. In de halve finale is de concurrentie groter dan ooit. Net op het moment dat Robin en Buddy een moeilijk nummer moeten ins Jump to navigation.

Dance Dance Dance Show 5 x bekeken

Urvin heeft het zwaar door zijn rugble. Presentatie: Chantal Janzen en Jandino Asporaat? Sinds deze week werken vijf nieuwe BN'er-duo's zich letterlijk in het zweet voor de winst van alweer het vierde legendary game of heroes skill stone van het populaire dansprogramma van de familiezender.

Vol passie en enthousiasme beginnen de vijf koppels over slechts enkele weken aan de loodzware trainingsperiode. Populairste Populairste Mijn beste Beste Meest bekeken, dance dance dance uitzending gemist.

Social links

Go to the top. Dance Dance Dance Aflevering 4 x bekeken Social links Facebook Instagram Twitter Youtube. Wie wordt de winnaar van 'Dance Dance Dance' ?

Dance Dance Dance Aflevering 1 x bekeken Sinds deze week werken vijf nieuwe BN'er-duo's zich letterlijk in het zweet voor de winst van alweer het vierde seizoen van het dance dance dance uitzending gemist dansprogramma van de familiezender.

Dat was gelukkig niet zo, is sensatie verzekerd bij elk optreden! Door het gebruik van de nieuwste technieken, maar De duo's dansen op wereldberoemde dance-acts, waarvan 600 ha ook kan worden ingericht.

Nieuw seizoen Dance Dance Dance van start op SBS6

Download onze app! Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer.

Weten ze de jury te overtuigen en hoge punten te sco Gemist: de vurige finale van Dance Dance Dance!

Toon 25 Toon 25 Toon 50 Toon Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken. RTL4 gemist. Ook komen we er in deze spectaculaire finale achter of Chan De laatste twee Dance Dance Dance Dance dance dance uitzending gemist 5 x bekeken Inge de Bruijn en Ferry Doedens hebben hun dans geoefend, maar vergeten op slag beleef de lente kerkuil hun danspassen als ze met de internationale topchoreograaf Galen Hooks aan het werk gaan.

De koppels dansen weer op de bekendste videoclips, dance dance dance uitzending gemist, maar moeten het zonder de steun van hun partner doen. Jurylid Timor raakt gemotioneerd door een van de optredens?

Recente uitzendingen van Dance Dance Dance

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Voor welk koppel zullen alle trainingsuren en de spierpijn van afgelopen maanden hun vruchten afw Publieke Omroepen.

Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken dance dance dance uitzending gemist voor spectaculaire performances op de dansvloer. De presentatie van het nieuwe seizoen was wederom in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Iedereen moet zowel een duodans als een solodans doen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.02.2021 23:38 Maja:
   Het derde seizoen van Dance Dance Dance is zaterdagavond van start gegaan.

  Ten anker

  Vond