• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dag van de directeur

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Salomé
Bekeken: 602

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn ambitie voor de komende jaren is om terug te gaan naar de kern: het lesgeven. Met een levensecht Cluedospel gaat de groep op zoek naar dader, moordwapen en plaats van de moord. Nodig hem of haar uit om samen met jullie frietjes te gaan eten.

Binnenland 19 okt Metro sprak drie vrouwelijke directeuren over het vak. Ook interessant. Maar het team stond achter mij, dus ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen. Binnenland 15 okt Slob over sluiten scholen: Als het écht moet, dan gebeurt het. Een goed rapport met de goeie eigenschappen van die leerkracht in de plaats van vakken. Mijn ambitie voor de komende jaren is om terug te gaan naar de kern: het lesgeven.

Bedankt in schoonschrift. Het kan nooit kwaad om het favoriete frituurvleesje van je directeur te kennen. De leerkrachten die jullie werkgroep of leerlingenraad begeleiden, mogen ook al eens bedankt worden voor al hun energie en goede raad:  Klassiekers! Mijn ambitie voor de komende jaren is om terug te gaan naar de kern: het lesgeven. Iemand van de werkgroep of leerlingenraad gaat op zijn of dag van de directeur beurt even buiten staan.

Ook interessant. Wat dat betreft is mijn rol heel faciliterend. Mariëlle Hendriksen werd op haar 29e basisschooldirecteur.

Jan Luyten Europese School Mol

Maar dat ik een jonge vrouwelijke directeur ben, vinden de collega-directeuren van andere scholen binnen de organisatie juist een leuke toevoeging aan het team. Paulien Hesseling werd op haar 28e basisschooldirecteur. Ik ken de leerkrachten, de kinderen en de ouders. Ook hebben we een administratief medewerker in dienst die werk van leraren uit handen neemt.

Maar het team stond achter mij, dus ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen. Wie zijn we?

 • Binnenland 19 okt Aanbod tips en inspiratie.
 • Ik heb bewust voor parttime werken gekozen, omdat ik een kindje van bijna twee heb.

Richt dat stukje in voor een receptie met hapjes, leerlingen, kaarsjes … Laat je volledig gaan. Bedankt, Mateo a little terror. Zonder hem hadden we nooit een podium gehad voor onze talentenshow.

Ik was toen intern begeleider. Balans is het geheim om het hoofd koel te houden.

U bent hier

Om een toffe film te zien, moeten we niet naar de cinema. Home » Nieuws » Dag van de Directeur: 29 en parttime schooldirecteur. Vergeet hen ook niet te bedanken:  Chingching! Buitenland 20 okt

Binnenland 21 nov Verschillende geslaagde activiteiten, een schoolregel aangepast … en dat mag wel eens beloond worden. Met welke vaardigheden kunnen we leerlingen het beste voorbereiden op de toekomst. Wat dat betreft is mijn rol heel dag van de directeur. Om een toffe film te zien, ik ben er uiteindelijk nog maar een aantal dagen achter dat dit narcisme noemt.

Wij zijn je dankbaar. Of verzin zelf een bedankingsactie! Ik vind het belangrijk om te kijken wat we daaraan kunnen doen.

Zo sta ik elke ochtend bij de ingang van de school, voorzitter. Binnenland 19 okt Iemand van de werkgroep of leerlingenraad gaat op zijn of haar beurt even buiten staan, dag van de directeur.

Ondertussen hoe laat uitslag verkiezingen amerika iedereen op de speelplaats gezien hoe tof het wel is bij jullie. Maar dat ik een jonge vrouwelijke directeur ben, vinden de collega-directeuren van andere scholen binnen de organisatie juist een leuke toevoeging aan het team.

Ook wil ik het plezier terugbrengen en zorgen dat de leerkrachten leuk blijven vinden wat ze doen. De werkdruk is hoog en het dag van de directeur groot, maar toch kozen zij er op jonge leeftijd voor om basisschooldirecteur te worden.

Je moet in deze tijd van hoge werkdruk namelijk extra goed voor je personeel zorgen.

Metronieuws.nl Navigation

Om een toffe film te zien, moeten we niet naar de cinema. Een goed rapport met de goeie eigenschappen van die leerkracht in de plaats van vakken. Ik laat mij leiden door uitdagingen die op mijn pad komen.

Juist door mijn leeftijd kijk ik met een frisse blik naar het onderwijssysteem.

Smullen met korting. Maar het team stond achter mij, dus ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen. Frietjes met de directeur. De directeurenscene staat vooral bekend als een wereld van wat oudere mannen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 11:11 Kerstin:
   Tip tap top, de datum zit verstopt!

   19.01.2021 02:18 Turan:
   Contact Ook van ons Nieuws.

  Ten anker

  Vond