• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bistrot des alpes utrechtsedwarsstraat amsterdam

Gegevens
Gemaakt door: 23.11.2020
Auteur: Alen
Bekeken: 853

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ontdek onze leveranciers. Portugees 1. We eten hier regelmatig en het is altijd uitstekend.

Wat is Travellers' Choice? Eenmaal binnen is het nog meer hout, sfeer en ski-nostalgie. Je waant je voor even in de Alpen. Beoordeeld op 26 oktober Lekker gegeten! In Amsterdam kun je wintersportgerechten proeven in een knus restaurant waar je even in de Franse Alpen waant. We eten hier regelmatig en het is altijd uitstekend.

De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken! Echt een aanrader. Waar kun je ons vinden. Samen doen ze er alles aan om iedereen een fijne avond te bezorgen. Savoyard maar niet alleen?

Vinkeles en Ciel Bleu — is geboren in de Franse Alpen.

Bistrot des Alpes

Beoordeeld op 18 november via mobiele applicatie Heerlijk. Lijst wordt bijgewerkt Onze Kaart Ontdek ons menu. Nederlanders in FR Alles weergeven. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Alle 7 vragen weergeven.

De beste attracties in de buurt Alles weergeven. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Maar geluk ligt soms dichterbij dan je denkt… De kortste weg naar een typisch Frans wintermomentje is Bistrot des Alpes in de Utrechtsedwarsstraat in Amsterdam.

De sfeer van het restaurant is fantastisch en dit wordt mede bepaald door het uitstekende personeel. Met Corona zijn ze dicht, en probleem opgelost. Op de romantische lijst kwamen we Le bistrot bistrot des alpes utrechtsedwarsstraat amsterdam Alpes tegen.

Het seizoensmenu van de chef In Bistrot des Alpes vindt u meer dan de Alpen keuken.

Andere interessante restaurants

Lekkere gerechten met de pure authentieke smaak. Engels Matig 0.

Accepteert deze gelegenheid creditcards? De eigenaren zijn zo hartelijk en werken met passie. Spaans. Echt topklasse. Alle talen.

Is dit een romantisch restaurant? We werken nauw samen met verschillende boerderijen in de Haute-Savoie en een ambachtelijke slagerij voor de vleeswaren.

Travellers' Choice. Ga bijvoorbeeld naar het Paleis op de Dam, bezoek de knusse straatjes van de Haarlemmerdijk, struin door de Kalverstraat en

Dat is minder leuk dan echt bij hun eten, maar het ophaaleten is ook van hoge kwaliteit. Thibault en Dieuwertje. Onze Kaart Ontdek ons menu Klik hier voor bistrot des alpes utrechtsedwarsstraat amsterdam menu proef in Bistrot des Alpes producten uit de Savoie We werken nauw samen met verschillende boerderijen in de Haute-Savoie en een ambachtelijke slagerij voor de vleeswaren. Samen doen ze er alles aan om iedereen een fijne avond te bezorgen. Het goedverbonden Centraal Station geldt ook als uitvalsbasis voor de rest van de stad, hier pak je eenvoudig de tram, hij gaat nu wel een paar meters er van af zitten.

Elk seizoen bieden wij verschillende verfijnde gerechten aan! Beoordelingen filteren. Is dit restaurant geschikt voor kinderen, bistrot des alpes utrechtsedwarsstraat amsterdam.

Je houdt misschien ook van

Lijst wordt bijgewerkt Een heerlijk fris en romig dessert. Eten is Waardering van reizigers.

En ze liggen bij Bistrot des Alpes ook op de kaasplank met Alpenkazen. Deze x was er iets in de boeking misgegaan en had ik hun reactie gemist. Gisteren prima gegeten in Bistrot des Alpes?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0