• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ah restaurantactie nijmegen centrum

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Laurine
Bekeken: 714

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Stel AdM een vraag over Restaurant Witlof. Hierop bedankte ik meneer en ik gaf aan dat dit niet nodig was. Kijk op onze bestellijst op onze website www.

Mooi concept en zeer smaakvol. Tijd voor een borrel: 7 x hier koop je speciaalbier in Nijmegen. De Stadstuyn beschikt over een groot terras waar u heerlijk in de zon kan genieten van uw diner. Bekijk meer: Permanent gesloten. Dit gaan we zeker nog eens doen, ook zonder AH-actie.

Het ging hard vorige week.

Bistro Flores. Bij dit Afghaanse restaurant vlakbij het station eet je de lekkerste gerechtjes met pure smaken uit het Midden-Oosten. Pasta e Fagioli. Informeel en voor een breed publiek toegankelijk. Dan mag je na….

Goed eten. U betaalt de commissie en wij accepteren uw kaart. Nu Sinterklaas in het land is wordt het tijd om na te denken over cadeaus voor de decembermaand.

Reizigers die BliXem bekeken, bekeken ook

De Stadstuyn beschikt over een groot terras waar u heerlijk in de zon kan genieten van uw diner. Zoete aardappelkoekjes met olijven, groene asperges en vegan tzatziki, een Odessa burger en een Appel upside-downcake met dadels en kokosslagroom: deze heerlijke gerechten eet je met de restaurantactie van Albert Heijn met korting. Gezellige alternatieve Sinterklaasavond. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Restaurants Hotels 14 Wat te doen Lekker gegeten op een gezellig terras.

Stel Francois v een vraag over Restaurant Witlof. De zaak heeft overigens een warme en verzorgde uitstraling! In het voorjaar bestaan ze 15 jaar en doen ze weer n actie dus houdt dat in de gaten. Kom jij onze ceviche van verse zalm proberen, ah restaurantactie nijmegen centrum.

Er heerst een gezellige sfeer en het personeel is erg vriendelijk. Contact Tip de redactie Adverteren.

Reizigers die Stadstuyn Restaurant De bekeken, bekeken ook

Ambachtelijke keuken met verse ingrediënten en een persoonlijke bediening die het jullie naar de zin wil maken. Kokkels, vongole, sashimi, krab, oesters, garnalen: you name it!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

Met een volle spaarkaart is het nog supervoordelig ook. Kaart bijwerken …. Restaurant de Stadstuyn Graafseweg Nijmegen. Het wordt erg lekker weer dus perfect om lekker buiten op het terras te komen… Posted by Restaurant Ah restaurantactie nijmegen centrum on  Monday, 17 July Meer informatie Bekijk menukaart. Onprettig avondje uit.

Iets buiten het centrum van de stad ligt dit lunchcafé. Posted by Donatello's Nijmegen on  Wednesday, 22 October De Stadstuyn Nijmegen November 6.

Waardering van reizigers. Er is ook een cadeauwinkel bij waar je leuke cadeautjes kunt vinden. Maar u kunt in ieder geval wel een heerlijk Kerstdiner bij ons bestellen en afhalen. Reizigers die BliXem bekeken, bekeken ook, ah restaurantactie nijmegen centrum. Wat ga je vanavond eten.

In Restaurant Witlof geweest. Beoordeling van Restaurant Witlof. Het eten was TOP. Gezellige alternatieve Sinterklaasavond. Wat mogen wij voor jou klaarmaken.

In BliXem geweest? Deel je ervaringen!

We hebben beiden genoten van een heerlijke soep en een waarlijk gigantische hamburger mooi opgemaakt. Voor welke avond ga jij bestellen? De Nieuwe Winkel. We voelden ons vanaf dit moment niet gewenst.

Datum van bezoek: oktober Online Reserveren. Hierop liep meneer zonder iets te zeggen weg?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 03:54 Willian:
   Kijk op onze website voor onze suggesties.

   15.01.2021 08:52 Sakine:
   Schrijf een beoordeling Beoordelingen

  Ten anker

  Vond