• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wok of king waalwijk

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Firdevs
Bekeken: 214

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heeft dit restaurant een parkeerregeling? Mijn mening is dat er dan meer wokrestaurants in de regio zijn die gezelliger zijn en voor ons beter bereikbaar. Eten was goed en lekker en ruime keuze.

Datum van bezoek: oktober Normaal gesproken doordeweekse dag uit eten hier. Toiletten vies en vloeren plakken De volgende keer komen we zeker terug mochten we in de buurt zijn. Ook de sfeer is er goed, je hebt een mooi overzicht. Is dit uw vermelding?

Wok of king waalwijk is een erg leuk en mooi restaurant. Gelukkig ging alles snel bij de bakplaat zoals we gewend waren. Het eten was goed en de bediening was goed. We waren met onze dochter die de gelegenheid had om boven in een speelhoek te gaan spelen. Het was zeer goed verzorgd. Hele vriendelijke kokken en personeel.

  • Pils in Dommelsch glazen smaakt niet naar Dommelsch. Gemiddeld
  • Richard 64 punten.

Waarderingen en beoordelingen

Wij zijn een gezin met 2 kids. Het eten smaakte op zich wel maar was niet echt bijzonder. Knap hoe het restaurant zich handhaaft na de zeer ondernemersonvriendelijke afsluiting van de afslag naar Loon op Zand. Dat scheelt al een stuk.

Lizette de Bruijn 17 punten. Gisteren na een bezoek aan de Efteling met 6 personen bij "Wok of king" gegeten.

  • Ratings and reviews 3.
  • Een enorm onvriendelijke en sjagrijninge vrouw sprak ons terecht dat die extra stoel echt niet kon en dat we zelf verkeerd aantal hadden doorgegeven.

Was jaren geleden een stuk beter. Onze jonge kinderen gaan graag mee hier naar toe en zij wok of king waalwijk boven lekker spelen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Je voelt je direct thuis. Wij komen hier al 10 jaar, en elke week.

View all details meals, features. Je kon elkaars gesprekken letterlijk volgen. Het is goed, de prijs is niet te duur en natuurlijk lekker gegeten.

Na 2,5 uur wok of king waalwijk, 3 biertjes kunnen bestellen omdat ze ons elke keer vergaten drinken te geven. Prijs is goed in verhouding tot kwaliteit. Bij binnenkomst al gelijk stress bij de eigenaresse die voortdurend personeel commandeerde op een manier waar weinig respect uit sprak? Richard Jacob? Is This Your Listing?

Hoe was jouw ervaring?

De wijn die besteld was bleek duurder dan op de kaart was aangegeven. Met de familie uit eten geweest voor het eerst bij wok of king en meteen ook de laatste keer kwamen 1 stoel tekort en hebben die toen gekregen en naderhand was de stoel weer weg dus heb staand moeten eten er werd geen oplossing voor In een woord heerlijk. De standaard opties waren aanwezig.

  • Vriendelijkheid van bediening varieert enorm per medewerker.
  • Voor een redelijk snel maar wel heel goed diner is dit een zekere aanrader!
  • Na onze jassen te hebben afgegeven zijn we uiteindelijk bij onze tafel terecht gekomen.
  • Ik kom hier regelmatig en zal dat ook blijven doen!

See all restaurants in Loon op Zand. Het was ze te lastig om die bestelling terug te nemen dus lieten ze hem staan. Excellent 5. De beste hotels in de buurt bekijken De beste wok of king waalwijk in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Can a gluten free person get a good meal at this restaurant. Je kan er lekker eten. Chinees-Indisch Loon op Zand.

Loon op Zand

Is dit een Japans restaurant? Bij grote drukte kan 1 persoon het niet aan bij de bakplaat, het eten was verder prima. English Persoonlijk kies ik het meeste van de wok en de Teppanyaki en minder uit het self service buffet.

Matig C snoeren. Het was er weer heerlijk en de tafel stond klaar dus geweldig. Schalen werden niet bijgevuld, heel erg jammer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0