• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Witte handdoeken weer wit krijgen

Gegevens
Gemaakt door: 15.02.2021
Auteur: Esmee
Bekeken: 789

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit is om zeker te weten dat je e-mailadres klopt. De zon heeft een blekende werking.

Helaas in dit geval niet, want dat zou de andere kleuren waarschijnlijk aantasten. Tegenwoordig zijn er allerlei middeltjes op de markt die beweren de vlekken te verwijderen, maar een ouderwets sodabadje doet dat net zo goed. Zij heeft twee onverwachte tips voor als je je grauwe wasgoed weer stralend wit wilt krijgen.

Na je was weer een aantal keer buiten te hebben gedroogd zijn ook de grauwe keldingstukken weer stralend wit.

Transpiratie of bijvoorbeeld gras vlekken. Vergelijkbare berichten.

Koop altijd nieuwe witte kleding? Was uw witte was altijd gescheiden. Nog even in de zon voor het drogen en en je was is de volgende dag weer stralend wit. Van dezelfde expert zagen we trouwens ook op de site van De Telegraaf nog wat handige tips staan, witte handdoeken weer wit krijgen. Dat wil ik ook. Weet jij het antwoord.

  • Voeg simpelweg een half kopje  baking soda   zuiveringszout, dat koop je bij de drogist toe aan het wasmiddel voor je witte was. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.
  • Gebruik geen chloor om het wit te laten worden want dan wordt het alsnog geel en het tast de stof aan.

Poederwasmiddel tegen grauwe was

Hoe krijg ik "witte" kleding weer helder wit? Met deze succestips en een paar handige middeltjes worden je verkleurde spullen weer lammetjeswit. Of; doe opgeloste groene zeep dus geen vloeibare groene zeep! Heb je witte kleding die een beetje smoezelig en geel zijn geworden? Daar wordt je was witter van. Wanneer je een goed wasmiddel gebruikt mag het niet grauw worden.

Tags: de was , wasgoed , wassen , witte was.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Witte was weer echt wit krijgen. Ja, ik wil de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Zij heeft twee onverwachte tips voor als je je grauwe wasgoed weer stralend wit wilt krijgen. Zoek namelijk wel een echt veilige manier om het jurkje schoon te krijgen.

Staat bij de wasmiddelen gewoon in de supermarkt in een blauw-wit doosje van ongeveer 10x10 cm. Voor meer informatie betreffende waterontharder, zie onderstaande link. Tijd voor de wintersnoei: met déze planten en bomen kun je nu al beginnen.

Het is een beetje een ingewikkelde uitleg.

Geen gedoe met sorteren als alles wit is, witte handdoeken weer wit krijgen. Met azijn of soda: leg het kledingstuk in een bak met wat azijn of de soda, laat het een ochtend of middag weken, dit wordt met de moederouders besproken.

Een klein beetje zeep kan helpen de vlek los te krijgen van kleding. Marja Middeldorp 2 juli Zelfs met het dragen van een slabbetje zit dat mooie witte shirtje aan het eind van de dag onder de vlekken. Ofwel: er zijn kledingstukken met natuurvezels zoals katoen n er zijn kledingstukken met kunstvezels.

Ook interessant

Déze dingen in de tuin kun je het beste snoeien in de herfst. Maar, ik deel ook nieuwsberichten die je misschien de afgelopen maand gemist hebt. Volg mij op Youtube!

Plaats reactie. Niet geschikt vor wol, zijde en gekleurde textiel. Als kleuren zijn doorgelopen En wat nou als de kleuren zijn doorgelopen. Ik heb je gegevens ontvangen. Schoonmaken met Marja.

Heeft uw witte kleding een vergeelde kleur en is deze niet meer stralend wit. Toch een verdwaalde sok in de witte was en zit je nu met grauwe of roze kleding. Kan ook geen kwaad voor je wasgoed en je was is wit, witte handdoeken weer wit krijgen. Mijn oma was vroeger wasvrouw en raadde me aan om een een flinke scheut soda bij het wasmiddel te voegen!

Weet jij het antwoord?

Zo lijken ze weer zo wit als toen ze nieuw waren, plus ze stoten het vuil langer af. Alexander van der Hilst-Frijn. Zoek namelijk wel een echt veilige manier om het jurkje schoon te krijgen. Of zijn ze misschien überhaupt te voorkomen?

Login om een reactie te geven:   Facebook. Vraag volgen. Toegevoegd na 1 minuut: Oh ja, witte was altijd op de hoogste temp.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0