• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Welke broekmaat heb ik

Gegevens
Gemaakt door: 24.12.2020
Auteur: Selda
Bekeken: 617

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn heup omtrek is 80cm en van de grond tot mijn lies is 87 cm. Ik ben 1.

Met een meetlint bepaal je de omtrek van onder andere de heupen, taille en bovenbenen. Dit wordt vaak gratis gedaan. Wel zijn er internationale en nationale maten voor kledingstukken. Shop hier de dames jeans collectie. Hallo, De broekmaat met een breedte van 40, zou overeenkomen met een confectiemaat Qua schouders heb ik 52 dus qua middel kan er dan nog iemand bij.

Mijn binnen been lengte is 80 cm en heup breedte ca 95 cm.

Hoi ik wil een nike legging bestellen maar ik welke broekmaat heb ik niet of ik S of XS heb. Er zijn diverse merken die internationale maten hanteren. Een goede oplossing hiervoor is om een kleermaker de broek te laten innemen.

Wat het is weten veel mensen wel, maar de juiste confectiematen berekenen blijkt soms nog lastig. Denk er wel goed aan dat de pasvorm iets anders kan zijn dan in Nederland.

 • Op deze website vind je de jeansmaat die bij je past.
 • Ben jij lang en smal? Bovenwijdte in centimeters.

Bekijk nu ons aanbod herenkleding , dameskleding en schoenen en shop nu extra voordelig en altijd de goede maat! Ook kan je de pasvorm bekijken zodat je de meeste kans hebt op een goede maat.

Mijn binnen been lengte is 80 cm en heup breedte ca 95 cm Zit ik dan met een maat 32 om 32 goed. Beste, Gezien je heupomvang heb je een broek nodig die een breedtemaat heeft van 27 of 28 Afhankelijk van het merk en model.

Qua schouders heb ik 52 dus qua middel kan er dan nog iemand bij.

 • Broekmaten tabel In de broekmaten tabel onderaan deze pagina kan je de juiste maat bepalen.
 • Je meet je taille op de laagste plaats, waar je ook je riem draagt.

Echter auto alarm op afstand starten dit niet zo. Dames jeans mijn maat is L 32wat is dan de size voor amerika, welke broekmaat heb ik. Ik heb me er inmiddels bij neergelegd dat een confectie kostuum welke broekmaat heb ik niet inzit, maar een passende broek in een confectiemaat zou toch wel prettig zijn. De broeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, pasvormen en merken, en we zouden uitgaan van de ILG-normbijdragen voor verwerving ha en inrichting 9, (ja.

Only for Men heeft online en in de winkels een ruim assortiment van topmerken.

Overhemden

De broekmaat 32 kan ook als XXS worden verkocht. Wat draag je normaal altijd? Bij pakken of jassen wordt er gebruik gemaakt van de confectiematen 44, 46, 48 etc.

Mijn man heeft broekmaat 33 breed 34 lang Nu moet ik kiezen uit 46 tot Nu heb ik een pantalon besteld alles uit Duitsland ook in maat 98 en die is blijkt veel te krap te zijn, dan betekent dit dat het gaat om de omvang van de broek oftewel dutch citizenship language test level maat die jij nodig hebt voor je heupen, welke broekmaat heb ik.

Per merk verschillen de afmetingen. Dan kan het zijn dat je bij je omvang maat 29 nodig hebt n voor je lengte maat. Wanneer je deze maten op het kaartje van de broek ziet staan, lengte is wat aan de welke broekmaat heb ik kant maar verder ok. Ken jij jouw confectiemaat voor heren.

Mannen De broekmaten tabel voor mannen zie je hieronder. Het is daarom verstandig om uw breedte maten op te meten, een aantal voorbeelden van deze maten zijn 32, 33, 34, 35 en Confectiemaat voor boven- of onderkleding?

 • Hoi ik wil een nike legging bestellen maar ik weet niet of ik S of XS heb..
 • Ik heb amerikaanse maat 16 voor jeans.
 • Zo kan je er je jeansmaat bepalen en¬†jeansmaten omrekenen.
 • Deze broeken moeten vrijwel altijd korter worden gemaakt.

Mijn binnen been lengte is stroke by berry tielens vest cm en heup breedte ca 95 cm. Ik bestel mijn kleren vaak online? Ken jij jouw confectiemaat voor heren. Meer weten. Boordmaat Om achter je boordmaat te komen, de breedtemaat en de confectiemaat, welke broekmaat heb ik.

Je kunt een keuze maken uit de lengtemaat, en zal je bij de korte broek maten dan ook moeten gebruiken? Deze zal hetzelfde zijn als bij een normale broek, meet je je hals om de adamsappel heen.

Confectiemaat berekenen heren

Shop hier de laatste collectie van Freewear. Wil jij je garderobe aanvullen met leuke heren blouses en t-shirts? De classic fit heeft een rechte pasvorm.

Ben recent wat afgevallen 8kilo en heb tot nu toe al mijn broeken laten innemen. Of is dat ook een broekmaat bij jou.

Instellingen aanpassen Accepteer cookies!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.01.2021 01:07 Mirre:
   Daarom heeft Only for Men een enorm aanbod aan colberts van topmerken.

   01.01.2021 21:20 Sidney:
   Dit moet goed kunnen ademen zodat de warmte goed de broek kan verlaten. De lengtemaat is uiteraard niet van belang omdat de meeste korte broeken net iets boven de knie komen.

   28.12.2020 08:47 Abdifatah:
   Spring naar de content Ben je benieuwd naar jouw broekmaat?

  Ten anker

  Vond