• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Jie
Bekeken: 939

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik wens je het beste voor het leven vandaag en in de komende dagen en jaren. Vergeet nu even alle zorgen en doe alles wat níet mag!

Proficiat met jullie Xde huwelijksverjaardag. Ik wens jullie het beste op het gebied van huwelijksgeluk. Liefde is warmte, liefde is echt. Bestel daarom op tijd. Bij deze lieve gelegenheid wens ik jullie zowel een gezond als een romantisch leven toe. Wat te doen in Leuven? We bidden dat gunst en geluk jullie alle dagen van jullie relatie zullen vergezellen.

En hoe is het op je nieuwe school, in je nieuwe klas. Zijn dit de 50 meest mooie en leuke vakantie locaties van…. Nieuwe artikelen. We bidden dat gunst en geluk jullie alle dagen van jullie relatie zullen vergezellen.

Gefeliciteerd met jullie verloving!

Nu begint je nieuwe leven! Felicitaties aan het perfecte paar!

Traditionele wensen voor bruiloftsverjaardagen

Al 12,5 jaar van elkaar houden, elkaar zo aanvoelen. Met lieve wensen, niet alleen voor deze dag, maar dat het steeds zo blijven mag! Niet naast je schoenen gaan lopen Gefeliciteerd! Liefde om te nemen, om te geven, liefde voor alle dagen van het leven. Moge jullie deze kostbare schat nooit uit het oog verliezen tijdens al jullie dagen samen.

  • Gefeliciteerd jullie tweetjes en moge jullie de vreugde van deze gelukkige dag dicht bij je hart blijven dragen terwijl jullie samen de weg van het leven zullen bewandelen.
  • Voor dat soort situaties hebben we een oplossing: een felicitatie tekst selectie! Bijzonder tintje Dit is een dag met een bijzonder tintje, je verdient bloemen en misschien wel een lintje.

Ik hoop dat jullie iedere dag samen zo gelukkig en liefdevol door mogen brengen als maar kan. Van harte gefeliciteerd. Felicitaties voor een verloving Gefeliciteerd met deze prachtige toewijding aan elkaar. Een fijne dag en veel geluk, beginnen ieder jaar opnieuw. De mooiste jaren uit je leven, dat heb jij verdiend.

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Volgens velen een rariteit, maar voor jullie een feit Na Moge jullie huwelijk als een wolkenloze avondlucht zijn die bezaaid is met de fonkelende sterren van liefde, vreugde en zorgzaamheid. Wist je dat elk jubileum een naam heeft, zo is het een houten huwelijk als je 5 jaar getrouwd bent.

Als ik vijfentwintig handen had had ik nu in elk een vlag daar zwaaide ik dan vrolijk mee de hele lange dag Als ik vijfentwintig monden had zongen die samen een lied dan klonk er nu een kinderkoor maar zoveel heb ik niet Als ik vijfentwintig jaren had dan kreeg u die van mij ik heb ze niet, maar ik wens u wel nog zoveel jaar erbij Nu ik vijfentwintig bloemen heb geef ik die bos aan u want iedere bloem die geldt voor een jaar en dat feest viert u nu.

Ik hoop dat je snel gewend bent en dat onze vriendschap altijd een beetje zal blijven bestaan. Gefeliciteerd met jullie verloving en de beste wensen. Bekijk alle kaarten? Al die prachtige kaarten vind je hier op n plek! Als: naam…… kopje-onder gegaan, en als nieuw weer opgestaan.

Felicitaties voor een verloving

Liefde om te nemen, om te geven, liefde voor alle dagen van het leven. Ik wens jullie allebei nog een lang en gelukkig leven samen omdat jullie dat zo verdienen. Moge liefde jullie wachtwoord zijn, zowel in goede als in slechte tijden.

Ik wens dat jullie nog veel meer dagen zo gelukkig zijn als op deze dag, nog veel meer gelegenheden om te feesten tegemoet mogen zien en een leven lang liefde en plezier voor de boeg hebben.

Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum. De meest hartelijke wensen voor een geweldig mooi stel. Vier kamers Mijn hart dat heeft vier kamers, dan word er rtl late night enzo knol een feestje gebouwd.

Moge jullie bruiloft een tijd zijn om alle rijkdom te vieren die de liefde in jullie leven heeft gebracht en alle vreugde die nog voor jullie ligt. Ik wens dat van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag mogen genieten van alle geneugten die het samenzijn in het leven met zich mee zal brengen.

Wij zijn 25 jaar getrouwd, heb ik uit een boek geleerd. Populaire categorien.

Huwelijks- en trouwfelicitaties

Deze cookies stellen ons in staat het gebruik van de site te analyseren, zodat we de prestatie kunnen meten en verbeteren. En hoe is het op je nieuwe school, in je nieuwe klas? Een huwelijksband betekent het verenigen van twee harten.

Gefeliciteerd en ik hoop dat jullie zo blij en gelukkig zullen blijven voor de rest van jullie leven. Ik heb altijd het gevoel gehad dat jullie voor elkaar bestemd waren. Afscheid nemen klinkt zo raar en ook een beetje zwaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0