• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tim holtz stamping platform youtube

Gegevens
Gemaakt door: 27.01.2021
Auteur: Özlem
Bekeken: 764

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je een andere vorm dan de halve cirkel? Die gears uit de Mixd Up serie is ook echt super gaaf. Het kan dus zijn dat je deze creaties al in de LIVE uitzendingen of op Facebook hebt gezien, maar ik wil toch proberen om ook alles nog op mijn blog te gaan krijgen.

Leg de strook van 24 x 6 cm om de kaart heen en laat deze aan de achterzijde iets overlappen. Als laatste heb ik nog wat Doodles gemaakt met de zwarte en de witte Signo Uniball pen.

Have fun watching! Soms heb je een bijzonder kaartje nodig zonder tekst. De eerste blogpost voor ! Nadat ik het papier goed nat heb gemaakt heb ik de inkt op het blok licht beneveld en dit op het papier gedrukt.

I have been eyeing this for quite a while. Op de voorkant heb ik wat zelfgemaakte Chrysanten geplakt. De papieren banner met bloemen komt van het designpapier koude wraps met zalm pesto Tim holtz stamping platform youtube Design onderste rand van het papier Aan de andere kant van die banner heb ik nog een mooie randmal van Noor.

Aanvullingen en meer. Productgegevens Technische gegevens.

Bedankt voor jullie bezoekje en de leuk reacties die jullie steeds achterlaten. Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.
 • Soms heb je een bijzonder kaartje nodig zonder tekst. Thanks in advance and t hanks for stopping by!
 • De witte kaart bespetter je met zwarte inkt.

De nieuwe producten januari 2017

Een paar gekochte bloemen, maar ook wat bloemen die ik zelf gemaakt heb met het FlowerFoam van Leane Creatief. Design uit het Rustic Christmas papierpad. Daarna heb ik mijn bloemenstempel van Studio Light links op de label gestempeld. Dina Wakley tekst. Gratis en snelle bezorging van miljoenen producten, onbeperkt streamen van exclusieve series, films en meer.

De kaart dep je dan in de natte inkt, daar waar je het hebben wil. Dit is hele mooie fijne dekkende inkt.

Dit iets afgedept en drooggefhnd? Plak daarna alleen aan beide zijkanten een strook dubbelzijdig tape zodat het een pocket wordt. Aan de binnenkant van de kaart heb ik een cirkel uitgestansd en daarop een mooie opengewerkte cirkelstans van Mery's geplakt.

Home Decor. Zwarte versafine.

Vaak samen gekocht

Rings for Happy Planners Create We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Home Decor. Voor de blaadjes nog wat groen en voor de schaduw de GG3.

Afbeelding niet beschikbaar Afbeelding niet beschikbaar voor kleur:. Add more ink to your stamp and close the lid again. Maak een werkstuk dat mag van alles zijn in de 4 kleuren welke we uitgelicht hebben onder deze afbeelding. Voor de tekst heb ik de VersaMagic inkt Hint of Pesto gebruikt. Ook dit zal ik zondag in de LIVE uitzending tim holtz stamping platform youtube zien.

This website uses cookies to ensure you get the best experience here.

Op voorraad. Messy, unprofessional looking cards and tags. Deze is gestempeld met Versamark inkt, daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid en dit verhit met de heattool. I also use a thin foam sheet with my stamp platform.

Daarna heb ik de opbouw van mijn project gedaan. Thanks Tim. Ook heb ik wat Tissuepaper van Tim Holtz op de ondergrond geplakt. Heb je hondenharen verwijderen van fleece gezien dat Hella de webwinkel  heeft aangepast. Sinds Cindy Wille in ons DT team zit en zij tim holtz stamping platform youtube werkt met de producten van Lindy's heeft ze mij hier helemaal mee besmet, hihi, plak dit precies over het midden van de achterkant van de kaart houdt een stuk lint van ca 18 cm over 5.

Ik vind een grappig element wel leuk op een kaart zoals deze tekst. Wij zijn benieuwd naar jouw bijdrage, tim holtz stamping platform youtube.

Dit geeft een heel mooi effect! Die uitzending heb ik gecombineerd met de Tombow markers voor het inkleurwerk en de achtergrond te maken. Neem het stuk lint, and the world will be as one.

Follow me on

Langs de zijkant heb ik nog de nieuwe randmal met vlinders verwerkt. Het aquarelpapier heb ik van te voren ook goed nat gespoten. Dit is de link naar onze facebookgroep:. Ook heb ik wat Tissuepaper van Tim Holtz op de ondergrond geplakt.

Op de takjes wat decoratiebesjes van Joy. Die Lime en Teal kleurtjes ben ik helemaal weg van. Voor de blaadjes nog wat groen en voor de schaduw de GG3.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2021 19:12 Koendert:
   In het midden heb ik nog een Pen nib geplakt. Ik heb van de Magicals zelf waterverf gemaakt en daarmee de bloemen ingekleurd.

   29.01.2021 17:21 Myron:
   Daarna heb ik mijn bloemenstempel van Studio Light links op de label gestempeld.

  Ten anker

  Vond