• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Playstation all stars battle royale reddit

Gegevens
Gemaakt door: 24.01.2021
Auteur: Sandrine
Bekeken: 516

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De personages die genoemd werden kwamen grotendeels overeen met de vermoedens die wij al een tijdje hadden. Natuurlijk nemen wij geruchten altijd met een korreltje zout, maar als het klopt heeft developer SuperBot geen geheimpjes meer achter de hand. De kans dat de informatie dus voor een groot deel?

Wie weet… Eventjes afwachten tot 14 augustus hè, Gamescom! God of War en Tomb Raider op Firstlook Iedere week worden er een aantal mooie titels onthult voor het grootste game evenement van de Benelux. In totaal tien nieuwe stages bijvoorbeeld. De karakters zijn in principe makkelijker te vervaardigen. Meer Nieuws.

Enkele characters en stages die genoemd worden komen met elkaar overeen.

Dit is wat wij tot nog toe voorbij zagen komen:. Deze clown weet wat rammen is. De laatste is van LittleBigPlanet, een setting die in ieder geval al eerder aangekondigd is! Nu wel, Boris en Pascal waren je al voor en brawlen het uit in de PlayStation […]. Happy birthday classy lady lek onthult PlayStation All-Stars karakters en stages.

Onthoud mij.
 • Door een fout bij het marketing team van Sony zijn nu […].
 • In deze aflevering maken we bekend dat onder andere God of War en […]. Wel is naast de bevestiging de opmerking geplaatst dat de getoonde kwaliteit in de beelden niet representatief is voor het eindproduct.

Playstation All-Stars Battle Royale op de PS5?

SuperBot Entertainment hield er graag de spanning in wanneer ze de keuze maakte om één voor één de vechters uit hun nieuwste game PlayStation All-Stars Battle Royale bekend te maken. Nog geen account? In deze afbeeldingen is de aandacht gelegd […]. Maar daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn, want via NeoGAF zijn mogelijk alle overgebleven vechtersbazen gelekt.

Of deze beelden op waarheid berusten is in dit stadium moeilijk te zeggen, en ze zijn ook niet gelegitimeerd door Sony of een bron dichtbij de ontwikkelaars. Tot die tijd is het lek sowieso niet zonder effect.

In totaal tien nieuwe stages bijvoorbeeld. De karakters zijn in principe makkelijker te vervaardigen? De personages die genoemd werden kwamen grotendeels overeen met de vermoedens die wij al een tijdje hadden.

Wij staan hier klaar met slingers, playstation all stars battle royale reddit, maar zijn er ook voor ondersteuning en een schouder.

Langzaam waren er al aardig wat details gelekt van PlayStation All-Stars Battle Royale en het merendeel werd op de Sony E3 persconferentie bevestigd.

Teleurgesteld door de games die werden getoond tijdens Sony’s recente Future of Gaming-evenement?

De personages die genoemd werden kwamen grotendeels overeen met de vermoedens die wij al een tijdje hadden. Daarnaast zijn ook de resterende stages wellicht boven water komen drijven….

Meer Nieuws. In deze aflevering maken we bekend dat onder andere God of War en […].

Alles bij elkaar liegt de hoeveelheid nieuwe info en beeldmateriaal er niet om, maar dat garandeert natuurlijk nooit volledig de authenticiteit van het lek. De persoon die de informatie gelekt heeft suggereert dat er later vandaag meer informatie bekend gemaakt zal worden, maar het zal ons benieuwen of het ook daadwerkelijk klopt….

In totaal tien nieuwe stages bijvoorbeeld? Moving on, wat zien we nu precies. In een interview werd aan Omar gevraagd of PlayStation […]. Tot die tijd is het lek sowieso niet zonder effect, playstation all stars battle royale reddit.

Sackboy is de Olimar van psa. Naast Heichachi, Toro, Jak en Cole zijn er nu acht nieuwe gezichten opgedoken. De opzet van de decors doen dan ook erg denken aan de tegenhanger op de Nintendo. De persoon die de informatie gelekt heeft suggereert dat er later vandaag meer informatie bekend gemaakt zal worden, maar het zal ons benieuwen of het ook daadwerkelijk klopt….

 • God of War en Tomb Raider op Firstlook Iedere week worden er een aantal mooie titels onthult voor het grootste game evenement van de Benelux.
 • In deze afbeeldingen is de aandacht gelegd […].
 • Langzaam waren er al aardig wat details gelekt van PlayStation All-Stars Battle Royale en het merendeel werd op de Sony E3 persconferentie bevestigd.
 • Het is natuurlijk geen geheim dat […].

Registreer hier. Naast Heichachi, Jak en Cole zijn er nu acht nieuwe gezichten opgedoken, maar toch wist de […]. Onthoud mij? Daarnaast zijn ook de resterende stages wellicht boven water komen drijven….

Vorige 0. Om verwarring te voorkomen, Cole was al eerder bevestigd maar dit lijkt een extra versie van hem. Wij vroegen ons af met welk PlayStation personage jij nou eens even lekker pakkie wil geven. De game werd niet door iedereen even goed ontvangen, wordt tijdig playstation all stars battle royale reddit als de middelen ontoereikend blijken te zijn.

Of deze beelden op waarheid berusten is in dit stadium moeilijk te zeggen, en ze zijn ook niet gelegitimeerd door Sony of een bron dichtbij de ontwikkelaars. Wij staan hier klaar met slingers, maar zijn er ook voor ondersteuning en een schouder.

Enkele characters en stages die genoemd worden komen met elkaar overeen.

Het is de discussie van de eeuw: welk gamecharacter zou het meeste ass-whoopen in de ring. Sackboy is de Olimar van psa. Iedere week worden er een aantal mooie titels onthult voor het grootste game evenement van de Benelux?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.01.2021 01:59 Sadé:
   Toch, een hoax van deze omvang, gelet op het detail van de stages zou toch wel erg veel werk zijn, maar we leggen het oordeel hierover bij jou. Ze druppelen al tijden met een gestaag tempo binnen en nu zijn er nog meer nieuwe screenshots voor PlayStation All-Stars: Battle Royale binnengekomen.

   25.01.2021 07:12 Arja:
   Voor die datum zijn nieuwe onthullingen beloofd vanuit Sony, en deze zullen hoogstwaarschijnlijk het getoonde materiaal legitimeren danwel definitief ontkrachten.

  Ten anker

  Vond