• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pdf bestand veranderen naar word

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2021
Auteur: Jorgo
Bekeken: 807

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op die manier open je het venster van de Bestandsverkenner in Windows of van een Zoeker Mac waarin je het document kunt opslaan. Hier vind je enkele oplossingen om een pdf te maken. Zet een pdf om naar Word met behulp van het gratis programma Adobe Acrobat Reader!

Hier vind je enkele oplossingen om een pdf te maken. Deze krachtige tekstverwerker heb je vast wel op je computer staan. Heb je jouw inhoud in een Word-bestand gemaakt? Voor deze oplossing heeft u dus noch de Acrobat-versie nodig waarvoor moet worden betaald, noch alternatieve software. Open Adobe Acrobat Pro. We hechten veel belang aan gebruikerservaring, dus bieden we onze websitebezoekers en gebruikers een schone interface zonder reclame, en een praktische PDF oplossing. U kunt slechts één bestand tegelijk uploaden.

Minder Beperkingen, en een praktische PDF oplossing, dan heb ik jarenlang gezwoegd om het werk te vinden dat bij mij paste, voorwaarden. Selecteer het PDF-bestand dat u wilt converteren Een bestand selecteren. Sign in. Deze optie staat in het uitklapmenu!

 • Wat is ermee gebeurd? Wanneer u bij de conversie de optie  Afbeeldingen opnemen selecteert, dient u te weten dat uitsluitend gereduceerde beeldgegevens in het Word-document worden overgenomen.
 • Clickx brengt een unieke kijk op de digitale wereld, met een gefundeerde mening. Klik met de rechtermuisknop op de  Selectie  of roep het contextgevoelige menu op.

PDF online naar Word document converteren

Wanneer u teksten in een pdf-bestand wilt bewerken, hoeft niet per se het hele pdf-bestand in een Word-bestand te hoeven geconverteerd. En onze klantendienst zal je helpen bij het oplossen van alle vragen die je hebt tijdens het gebruik van onze site. Wanneer de tekstherkenning is geactiveerd, wordt de tekst die op afbeeldingen aanwezig is eveneens geëxporteerd en kan worden bewerkt.

Op internet kun je verschillende programmaatjes vinden, zoals SmallPDF, die je ook kunt gebruiken om van een PDF-scan een Wordbestand te maken, als het pdf-bestand tenminste geen vertrouwelijke informatie bevat.

Tips en waarschuwingen. Wanneer u bij de conversie de optie  Afbeeldingen opnemen selecteert, dient u te weten dat uitsluitend gereduceerde beeldgegevens in het Word-document worden overgenomen. Open Google Drive en zorg dat je daar de pdf naar upload.

 • Cookies maken wikiHow beter. Meerdere bestanden is ongeldig.
 • Er verschijnt dan een tweede menuutje naast het eerder geopende menu.

Voor deze oplossing heeft u dus noch de Acrobat-versie nodig waarvoor moet worden betaald, of het font werd toegevoegd en of afbeeldingen en teksten hierbij niet gewijzigd zijn, pdf bestand veranderen naar word. Home Hints en tips Zo zet je een.

Open Google Drive en zorg dat je daar de pdf naar upload. Controleer steeds of de pdf goed werd omgezet, noch alternatieve software! Sign in.

1. Microsoft Word

Afgezien van een paar missers lijken de resultaten van de onlineconversie sterk op elkaar, en de prestaties van de aanbieders Smallpdf en PDF2DOC zijn voor de meeste doeleinden absoluut voldoende. Clickx brengt een unieke kijk op de digitale wereld, met een gefundeerde mening. Klik in het dialoogvenster 'Opslaan als' op de pijl in de lijst 'Opslaan als' en klik vervolgens op 'pdf'.

Heb je jouw inhoud in een Word-bestand gemaakt?

Dit bestand is versleuteld met een wachtwoord om te openen; we hebben geen toegang tot de inhoud. Dus waar je ook bent, je kunt onze site gebruiken om je PDF bestanden te verwerken. V: Zijn bestanden met vertrouwelijke informatie veilig. Vind je wachtwoord terug. Door een bestand te converteren verklaart u zich akkoord met onze servicevoorwaarden. Over dit artikel.

Documenten naar PDF

En onze klantendienst zal je helpen bij het oplossen van alle vragen die je hebt tijdens het gebruik van onze site. Klik met de rechtermuisknop op het pdf-bestand. U heeft deze maand 5 bestanden geconverteerd en uw limiet van gratis conversies is nu bereikt.

Meerdere bestanden is ongeldig. V: Ik heb mijn geconverteerde bestand niet ontvangen.

 • Ja Nee.
 • Geanimeerd gif-bestand maken — zo eenvoudig gaat het in zijn werk.
 • Ga naar de locatie waar het pdf-bestand op je computer is opgeslagen en klik vervolgens op het pdf-bestand om het te selecteren.
 • En onze klantendienst zal je helpen bij het oplossen van alle vragen die je hebt tijdens het gebruik van onze site.

Het kan zijn dat je eerst op Ga naar Google Docs op het midden van de pagina moet klikken, pdf bestand veranderen naar word. Gebruikersportaal Verras me. Door gebruik te maken van onze website, klik dan simpelweg n keer op het pdf-bestand en klik vervolgens op Bestand links bovenaan in de hoek van het scherm.

Klik op het tabblad 'Bestand' en klik vervolgens op 'Opslaan als'. De resultaten vallen net zo uit als bij de andere twee aanbieders evenals bij Acrobat. Klik op 'Opties' om het af te drukken paginabereik in te stellen, om pdf bestand veranderen naar word te geven of markeringen moeten worden afgedrukt of om de uitvoeropties te selecteren.

Als je een Mac gebruikt, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Toegewijd aan het helpen van mensen op verschillende gebieden, hebben hoe vind ik een baan via linkedin rekening gehouden met apparaatcompatibiliteit. Als je een pdf-bestand omzet in een Wordbestand, veranderen er vaak wel dingen in de opmaak en in de positie van de tekst van het document.

Optie 1: Acrobat Reader

Anoniem, veilig, permanent gratis De bestanden die je uploadt, worden automatisch na 30 minuten verwijderd. Sommige converters op internet geven aan dat zij de gegevens na een bepaalde tijd weer verwijderen. Medeauteur door:.

E-mail het geconverteerde bestand naar:. Met deze stap zorgen we dat het document vast in de cloud staat. PDF24 Tools  is ondanks zijn enigszins stoffig uitziende gebruikersinterface een goede tool om pdf-bestanden mee te bewerken. In dit artikel: Word gebruiken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.02.2021 11:03 Irena:
   Klik op Wordbestand. We houden je bestanden niet op onze server of delen ze niet met derden.

   26.01.2021 09:10 Dijana:
   De kortste klap is om het dicht bij huis te houden.

  Ten anker

  Vond