• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Outlook bestanden overzetten naar nieuwe pc

Gegevens
Gemaakt door: 13.12.2020
Auteur: Aras
Bekeken: 937

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Volg de stappen in het artikel om Outlook-gegevens effectief te verplaatsen. Klik met de rechtermuisknop op die map. Draadloos Hiervoor moet je beide computers met hetzelfde draadloze netwerk verbinden.

Accuduur verlengen: 6 tips. Werkplek Test beeldschermen. Wij hebben momenteel een interessante aanbieding, een compleet Office pakket inclusief Outlook inclusief Word, Excel enz. Zorg dat het selectievakje Inclusief submappen is ingeschakeld.

Wanneer je nu een image maakt van je C drive, of windows opnieuw moet installeren, en dus Outlook opnieuw moet installeren, hoef je de procedure hierboven allen te herhalen en heb je je eigen mail weer terug. U kunt deze beide toevoegen aan Outlook.

Beste Verkoper. Deel op Facebook? Controleer of uw Outlook-versie correct wordt herkend en klik op Next Selecteer Finish en open uw Outlook om uw gemigreerde Outlook-informatie te vinden. Kies in Outlook bovenaan het lint de optie Bestand. Hoe gaat dat. MailStore Home creert het gevraagde profiel en u start de archivering met een dubbelklik op de profielnaam, outlook bestanden overzetten naar nieuwe pc.

Het artikel geeft u een volledig begrip van hoe u Outlook naar een nieuwe computer kunt verplaatsen.

Klik op de map waarvan je een back-up wilt maken en klik op Next knop. Hartelijk dank voor uw feedback! Druk even op de Alt-toets, open het menu Bestand en kies Nieuw, Bestaande e-mailaccount. Als je Chrome op je nieuwe laptop hebt geïnstalleerd, druk je op de drie kleine puntjes rechtsboven. Hoe werkt Hangouts? Voorkom een miskoop Met onze test zie je in één oogopslag welke laptops goed zijn. Downloaden voor Windows Downloaden voor Mac.

  • Back-up maken.
  • Wanneer Outlook e-mailberichten, contactpersonen en agenda-informatie naar een PST-bestand exporteert, wordt een kopie van de informatie gemaakt. Ga naar Bestand en kies Opties, Geavanceerd.

Bijvoorbeeld van Dropbox. Ok Lees meer. Als eerste nieuwe functies krijgen. Ga naar Bestand en kies Opties, Geavanceerd. Je laptop afdanken. En dat ook nog eens voor de belachelijk goedkope prijs van 35 euro.

Meer Knowledge Base-artikelen

Zoek eerst het bestand outlook. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Je persoonlijke bestanden Word, Excel Voer een bestandsnaam in en kies OK om door te gaan.

Herhaal deze procedure eventueel voor andere mappen. Als een Outlook-app op uw computer is genstalleerd, kunt u deze gebruiken om e-mail, as an accomplished diver The Prince spent 47 minutes underwater examining the wreck of King Henry VIIIs flagship.

Verwijder dat uit de root. Klik op Volgende en kies welke mappen je wilt importeren. Deze methode varieert voor verschillende Outlook-versies.

Outlook in het Officepakket

Bij Eigenschappen ga je naar het tabblad Delen. Dan moet u wel de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Heel goed! Kies boven aan het lint van Outlook het tabblad Bestand.

Opmerking:  Als u de exportfunctie eerder hebt gebruikt, worden de vorige maplocatie en bestandsnaam weergegeven, outlook bestanden overzetten naar nieuwe pc. Een handige extra dus. Mac Data Herstel Ontworpen voor Mac gebruikers om uitgebreid herstel van alle verloren gegevens te bieden. Deze methode varieert voor verschillende Outlook-versies. Kies Opties. U wilt uw e-mail verplaatsen naar joep78 contoso?

Het eerste scenario dat we bekijken is dat van de nieuwe computer. Wij helpen u met het installeren van uw nieuwe Office pakket en het overzetten van de mail.

Thuisnetwerk aanzetten

In plaats daarvan is het programma Windows Mail gekomen. Inloggen Word nu lid. Dit vereist software die Outlook-gegevensoverdrachtprocessen kan bemiddelen. Thuisnetwerk aanzetten Voor een thuisnetwerk moet je beide computers op dezelfde router aansluiten.

Kies Volgende. Contact opnemen met ondersteuning. Kopieer alle pst-bestanden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0