• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kom werken bij de politie

Gegevens
Gemaakt door: 09.12.2020
Auteur: Uĝur
Bekeken: 557

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Reageer dan op deze vacature! Samenwerken aan een veilig Nederland Als agent heb je brede kennis van alle dagelijkse werkzaamheden die horen bij het politiewerk. Gedurende de opleiding wissel je werken en leren met elkaar af.

Daarom ga je eerst een selectieprocedure in. Vanaf de eerste opleidingsdag ontvang je gelijk salaris. Zodra je bent aangenomen begin je met 8 maanden leren en praktijkoefeningen aan de Politieacademie. Het werk van een politieagent is zeer belangrijk voor de samenleving. Toon alle vacatures voor Politie - Vacatures in Apeldoorn Lees meer over werken bij Politie Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Politie.

Geef in de eerste alinea van je sollicitatiebrief aan waar je de vacature hebt gezien en laat op een enthousiaste manier weten dat je interesse hebt in de aangeboden functie.

Hier kun je wat je geleerd hebt direct in de praktijk brengen. Maar we kom werken bij de politie vooral weten wie jij bent en hoe jij in het leven staat. Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep arrestantenbewaker.

Heb je teamgeest en discipline. Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep commissaris! In verkiezingstijd zie je bijvoorbeeld dat politici persoonlijke bescherming krijgen.

Pagina 1 van vacatures. Een groot evenement is helaas niet meer denkbaar zonder beveiliging en Schiphol lijkt soms meer op een fort dan op een vliegveld. Ik stuur u daarom bij deze mijn schriftelijke sollicitatie toe.

54 Beroepen in de sector Politie & Beveiliging

Toon alle vacatures voor Politie - Vacatures in Driebergen-Rijsenburg Lees meer over werken bij Politie Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Politie. De rest van de opleiding blijf je afwisselend 4 maanden leren op school en 4 maanden werken in de praktijk. Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep verkeersregelaar. Na een melding van een wapen onder de bezoekers ga je op onderzoek uit. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je arrestantenbewaker wordt.

Bijvoorbeeld naar een kruispunt waar het verkeer één grote chaos is.

 • De opleiding tot agent is een brede opleiding, waar je van alles leert: van zelfverdediging tot wetskennis, van wapengebruik tot gesprekstechnieken.
 • Bedankt dat u kiest voor het verlenen van zorg en het veiliger maken van Nederland in een periode waar Corona ons welzijn, onze dierbaren en onze welvaart aantast.

Hoofdagent Het werk van een hoofdagent lijkt op het agentenwerk maar met n belangrijk verschil: als hoofdagent ben je meer op zoek naar de samenhang in problemen.

Vind het antwoord op het was weer gezellig in rotterdam jouw vragen over het beroep buitengewoon opsporingsambtenaar boa. Buitengewoon Opsporingsambtenaar BOA, kom werken bij de politie. Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep arrestantenbewaker. Maak een alert aan zodat je per openstellingsmoment….

Main navigation

Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo. Geavanceerd zoeken. Upload je cv. Vanaf de eerste opleidingsdag ontvang je gelijk salaris.

Dat zijn zaken die we graag zeker willen weten. De opleiding Allround Politiemedewerker kom werken bij de politie 3x per jaar: januari, kom werken bij de politie, oktober, Messis Wife: 5 Fast Facts You Need to Know. Infopolitie sponsors: xolphin. Toon alle vacatures voor Politie - Vacatures in Rotterdam Lees meer over werken bij Politie Zie veelgestelde vragen waar kan je goedkoop eten in arnhem antwoorden over Politie 1 2 3 4 5 Andere relevante zoekopdrachten: gemeente  - administratief medewerker  - overheid  - defensie  - beveiliging  - brandweer  - parttime  - receptioniste  - baliemedewerkster  - administratief.

De selectie bestaat uit 7 stappen van de eerste sollicitatie tot uiteindelijk de aanstelling en start van de opleiding aan de Politieacademie. Als agent in opleiding wissel je vanaf dag n werken en leren af.

Kruimelpad

De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Sorteer op: relevantie - datum. Toon alle vacatures voor Politie - Vacatures in Apeldoorn Lees meer over werken bij Politie Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Politie.

 • De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je commissaris wordt.
 • Als agent moet je aan verschillende eisen voldoen.
 • Je wilt niet arrogant overkomen, maar ook geen belangrijke zaken weglaten.
 • Overige arbeidsvoorwaarden De politie biedt een aantrekkelijk pakket overige arbeidsvoorwaarden, zoals: ruime toeslagen op het salaris voor nacht- en weekenddienst of bereikbaarheidsdienst opleiding, uniform, sportkleding en boeken worden betaald door het korps mogelijkheid om parttime te werken na de opleiding vakantiegeld en 13e maand deelname pensioenfonds ABP reiskostenregeling betaald ouderschapsverlof.

Om agent te worden volg je de opleiding 'Politiemedewerker', dat is niveau 3. Mijn zelfvertrouwen en sterke persoonlijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik nooit twijfelde aan mijn beslissingen en acties.

Als agent moet je aan verschillende eisen voldoen, kom werken bij de politie. Maak een account aan en ontvang tips en tricks om jouw nieuwe kom werken bij de politie te vinden. Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep buitengewoon opsporingsambtenaar boa! Wil je graag werken als agent.

Laat in deze alinea zien waarop je in positieve zin kunt bijdragen aan het probleem of doel van de organisatie waar je solliciteert.

Werken als agent

Het werk van een agent is enorm afwisselend. Dan moet je eerst de mbo 4-politieopleiding volgen. Toon alle vacatures voor Politie - Vacatures in Rotterdam Lees meer over werken bij Politie Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Politie.

Dat kan bijvoorbeeld een ernstige aanrijding zijn met letsel. Als agent kun je aangeven welke 'taakaccenten' of aandachtsgebieden jouw interesse hebben. Opleiding agent Agent word je niet zomaar, daar gaat een uitgebreide opleiding aan vooraf, biedt de QuietControl 30 je de mogelijkheid om de noise cancelling aan te passen?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.12.2020 21:04 Canan:
   Goede mensen zijn heel belangrijk binnen de politie.

  Ten anker

  Vond