• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kinderen voor kinderen oude liedjes

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2021
Auteur: Elin
Bekeken: 715

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het Vrije Volk 28 september Vooral nummer 4 en 8… Via 2dehand. Kinderen voor Kinderen - Ineens Is alles anders

O, dat huiswerk. Als niemand kijkt. Tweede dagboek. In werd er een liedje Wat kan ik doen geschreven speciaal voor War Child.

Het levenslied wordt gezien als de meer volkse variant waarbij emoties zonder al te veel omhaal worden gezongen. Mama is morgen van mij.

Reis mee. Gratis pizzas. Voorlopig niet verliefd. Later zul je lachen. Klaar voor de start - Wie liet 'm.

Het kind van 10 miljoen. Slechts de naam van het kinderkoor herinnert nog aan het oorspronkelijke doel. Product: 16 compact discs.
 • Mijn mobiel. Kindermuziek scherp geprijsd Bekijk alle artikelen in deze actie.
 • Meidengroep Ik ben toch zeker sinterklaas niet Als ik de baas zou zijn van het journaal.

Productbeschrijving

Is en blijft jeugdsentiment. In de zomer van kwam er een single uit voor Novib genaamd Het begin van het einde. Later zul je lachen - Sinterklaas wordt   - Poster - Gewoon gelukkig zijn - Kinderbijslag - Domme domme dodo - Mama is morgen van mij - hobby's - Alles van paarden - Hé, meneer de kerstman - Alles - Rode wangen - Hé mama, hé papa - Wij willen niet naar huis.

In werd de omroep door Mike Burstyn geattendeerd op een Israëlisch kindersongfestival dat daar al acht jaar op tv te zien was. De echte muziekkenner zal meteen denken aan …   meer. Kinderen voor Kinderen. Oprichtster Flory Anstadt met platina plaat voor Kinderen voor Kinderen 2

Wind tegen wind mee. Domme domme dodo. Kinderen voor Kinderen - Hand in hand Baklava of rijstevla. Het koor begon als ondersteuning voor een geldinzamelingsactie de omroep, maar na het grote succes wordt besloten ieder jaar een album uit te brengen.

Vakantie in Italie.

De beste liedjes van 40 jaar Kinderen voor Kinderen

Ieder jaar doen duizenden kinderen audities. Ook de eerder uitgebrachte hits Hand in hand en Dierenfreak staan op dit album. Tracks 1.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. De televisie …   meer. Vieze praatjes? Het kind van 10 miljoen. Wat moet ik nou weer aan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volgens mij is zij verliefd op mij. Vandaag ben ik een vliegtuig. Een krokodil als huisdier. Misschien was Kinderen voor Kinderen wel de eerste muziekgroep waar je een cassettebandje of CD van had! Herbergier gerstenbier.

Ik vond De Lek altijd zo zielig maar kan hem helemaal zingen. Ramon's verjaardag? Spotlight camera microfoon. Wat is er Nederlandser dan regen? Oma's nieuwe vriend. De bekende acteurs Willem Nijholt en Wieteke van …   meer.

Muziekweb hoofdmenu.

Gerelateerde artikelen

Deze jeugdige dansers hebben niet meegewerkt aan de cd-opname die elk jaar uitkomt en behoren dus niet tot het Kinderen voor Kinderen-koor. Herbergier gerstenbier. Terug naar boven.

De VARA-speelgoedactie was een project waarmee speelgoed gekocht werd voor kinderen in ziekenhuizen en in de derde wereld. Dat beloofd wat voor de rest van het album. Wat ik er tot nu toe van gehoord heb klonk goed.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.01.2021 12:17 Sherina:
   Gluren bij de buren. Kritiek op dit accent beantwoordde het koor zelf met het liedje Herbergier Gerstebier.

   26.01.2021 06:52 Nona:
   Verliefd op een paard. CM20 3 november Ik raad dit product aan.

  Ten anker

  Vond