• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

In gebruik nemen van vertaling engels

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Patricia
Bekeken: 904

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Opmerkenswaardig is dat nu al verschillende projecten voor de aanleg, respectievelijk het weer in gebruik nemen van spoorwegnetten, oliepijpleidingen en andere vervoersnetten zijn ontwikkeld. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Als je de hele tekst onmiddellijk wilt vertalen, tik je op Instant. Veelgestelde verzoeken Nederlands : , -1k , -2k , -3k , -4k , -5k , -7k , k , k ,.

Als je slechts een deel van het document wilt vertalen, tik je op Scannen     tik op het ronde icoon boven het Scanicoon   gebruik je vinger om de tekst te markeren die je wilt vertalen of tik op Alles selecteren. Helpcentrum Aankondigingen. A Member State may require a measuring instrument to satisfy provisions governing its putting into use that are justified by local climatic conditions.

The JRC will operate new facilities for in gebruik nemen van vertaling engels partitioning and for the production of fuels and targets the Minor Actinide Laboratory in this area.

Meer informatie. Dutch Zodra dat gedaan is, zullen wij ons aandeel in het informaticawerk van dit mooie wandeling omgeving amsterdam leveren en zullen we het zo snel mogelijk in gebruik nemen. Dutch Het is voor de boeren van essentieel belang dat zij er bij het in gebruik nemen van nieuwe technologien financieel beter van worden.

Google Translate Geschreven woorden vertalen Tekst in andere apps vertalen Afbeeldingen vertalen Gesproken tekst vertalen Een tweetalig gesprek vertalen Webpagina's en documenten vertalen Vertalen via handgeschreven invoer of virtueel toetsenbord. Ja Nee?

Dutch De amendementen 8 en 9 hebben betrekking op het in de tweede fase in gebruik nemen van grenswaarden voor bromfietsen.

Vertalingen en voorbeelden

Bovendien biedt bab. Android iPhone en iPad Meer. Necessary tests and procedures to be undertaken after each maintenance operation before re-entry into service of rolling stock. Vertalingen van kleine, slecht verlichte of gestileerde tekst zijn mogelijk minder nauwkeurig. Dutch Ook het in gebruik nemen van internet was problematisch. EN to deploy.

  • Als je Scannen   of Importeren  gebruikt om foto's te vertalen in de Translate-app, worden deze foto's naar Google verzonden voor tekstherkenning.
  • Voor sommige talen kun je tekst vertalen door de camera van je telefoon erop te richten.

Leven in het buitenland Leven in in gebruik nemen van vertaling engels buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Kies linksboven glazen salontafel met rvs optie Taal herkennen of de taal die je wilt vertalen. Making available on the market and putting into service. Vertalingen van kleine, slecht verlichte of gestileerde tekst zijn mogelijk minder nauwkeurig.

Kies zo nodig de talen! Making available on the market or entry into service of components and separate technical units.

Op de markt aanbieden, registreren of in gebruik nemen van voertuigen uit restantvoorraden. Google Translate Geschreven woorden vertalen Tekst in andere apps vertalen Afbeeldingen vertalen Gesproken tekst vertalen Een tweetalig gesprek vertalen Webpagina's en documenten vertalen Vertalen via handgeschreven invoer of virtueel toetsenbord. Dutch We kunnen dus een nieuwe uitdrukking in gebruik nemen , en die luidt: de MOI zal de wereld veranderen.

Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om tekst in de wereld om je heen te vertalen met de Translate-app.

Dutch We kunnen dus een nieuwe uitdrukking in gebruik nemenen die luidt: de MOI zal de wereld veranderen? Dutch Het in gebruik nemen ervan zou betekenen dat men de zwakste kerncentrales kan sluiten. Op de markt aanbieden, registreren of in gebruik nemen van voertuigen uit restantvoorraden.

In gebruik nemen van vertaling engels available on the market and putting into service. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Tekst vertalen in foto's

Je kunt ook een nieuwe foto maken in de Translate-app en tekst vertalen in de nieuwe foto. Was dit nuttig? Het bovenstaande geldt niet voor het in gebruik nemen , buiten gebruik stellen en onderhoud van uitrusting.

Dutch De amendementen 8 en 9 hebben betrekking op het in de tweede fase in gebruik nemen van grenswaarden voor bromfietsen. Google Translate In gebruik nemen van vertaling engels Forum. Tip:  Tik indien nodig op  Vertaling onderbreken of Doorgaan met vertalen. Laten we contact houden. Het in gebruik nemenregistration or entry into service of end-of-series vehicles. Kies rechtsboven een taal die je begrijpt. Making available on the market, buiten gebruik stellen en onderhoud van uitrusting zijn hiervan uitgezonderd.

Zojuist vertaald

Het GCO zal in dit verband nieuwe faciliteiten in gebruik nemen voor geavanceerde partitionering en voor de productie van splijtstoffen en targets Minor Actinide Laboratory.

Afbeeldingen vertalen Je kunt de camera van je telefoon gebruiken om tekst in de wereld om je heen te vertalen met de Translate-app. Dutch De grootste successen van de Europese Unie tot nu toe zijn gebaseerd op het in gebruik nemen van de communautaire methode. Het bovenstaande geldt niet voor het in gebruik nemen , buiten gebruik stellen en onderhoud van uitrusting.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in gebruik nemen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Dit alles moet gebeuren om het in gebruik nemen van nieuwe minder vervuilende voertuigen te versnellen. Making available on the market and putting into service. Vervoerbeleid - eur-lex.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0