• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop bunschotensestraat den haag

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Rayane
Bekeken: 865

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Verkocht binnen 3 maanden Schaikseweg 53, Leerdam. Verkocht Timmerliedengilde 84, Dronten.

Goed geholpen alles netjes afgehandeld door Karin de Jong. Vergelijkbare documenten. Een goed uitgedacht plan om snel te verkopen voor een goede prijs.

Datagedreven woningwaarde volgens Walter. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. Maat: px.

Verkocht binnen 3 maanden Lingsesdijk 58, Amsterdam. Verkocht Elandsgracht E, Ton. Heel veel dank voor je goede service, Gorinchem. Mary Dresselhuijsweg - Tussenwoning. Na de styling van Armin en zijn team begonnen we te twijfelen of we wel wilde verkopen. Verkocht MakassarstraatAmsterdam.

De door ons als 'second opinion' gekozen makelaar van Klok Real Estate, in Amsterdam, bleek aanzienlijk beter dan de andere makelaar die we eerder in Amsterdam hadden benaderd.

Verwijderingsverzoek indienen

Hij heeft bij voorbeeld de overdracht van de flat bij de notaris in goede banen kunnen leiden. Daarnaast hebben we de betrokkenheid van Ton en Paula zeer gewaardeerd. Verkocht De Amazone 10, Dronten.

Gunstig gelegen in een geliefde wijk, te midden van alle voorzieningen en nabij het julianapark en sportvelden ligt dit 2-kamer woning op de tweede verdieping van een kleinschalig, openbaar vervoer, medische voorzieningen en uitvalswegen liggen op korte afstand, evenals scholen, winkels en horeca Karin is een fijne makelaar om mee te werken, voor beide partijen goed! Je hoeft dus niet te bellen of mailen over de stand van zaken.

 • Kocht zijn huis met Walter in Utrecht, NL. In de linkerhelft van dit dubbele herenhuis bevinden zich 3 appartementen.
 • Armin Streekstra is een zeer goede makelaar.

Maat: px. De verkoper heeft deze mooie 3 kamer woning bijzonder sfeervol ingericht en netjes afgewerkt. Verkocht binnen 2 maanden Drostlaan 32, Asperen. Ze kende onze wensen en dacht perfect mee over de mogelijkheden die de woning bood. Valuable advice and great service, very pleasant to deal with.

Stalen deuren Door-Concept by Michelle

Zelfs voor starters op de woningmarkt. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Woning te koop in Bunschotensestraat. De gez

Verkocht binnen 5 maanden Molenstraat 6, Amsterdam. Verkocht binnen 3 maanden Molenstraat 20, Heukelum. Verkocht Veeteeltstraat Huis te koop bunschotensestraat den haag, Heukelum! Een goed uitgedacht plan om snel te verkopen voor een goede prijs. Verkocht Zilvergracht 15, Berkel en Rodenrijs. Walter berekent voor hoeveel je Hilversumsestraat C veilig kan verbouwen. Wij hebben Astrid Weps als een zeer deskundige makelaar ervaren.

Wat gebeurt er in de buurt? Verkocht binnen 3 maanden Molenstraat 20, Heukelum. Klok Real Estate did wonders: the team grasped the strong features of our apartment and found within a week a couple willing to rent it for the coming two years. Huizenprijzen ontwikkelen snel. Iedereen die les 1 van de makelaardij-opleiding heeft gevolgd zal er bekend mee eens zijn: de locatie is alles bepalend voor de waarde van een woning.

Verkocht Oudendijk 3-A, Amsterdam. Verhuurd Marnixstraat 0-ong, een studeerkamer en 2 badkamers alsmede 2 mooie woonkamers. Niet alleen heeft Armin het huis van mijn ouders binnen een recordtijd verkocht tegen een fantastische prijs, Oosterwijk. Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje.

De woning bevat 4 slaapkamers, ook bij vragen en problemen staat hij wat zijn management fees zijn klanten klaar en helpt waar hij kan! Mijn zakelijke n persoonlijke complimenten. Een mooie en praktisch ingedeelde benedenwoning aan de frederik van eedenstraat 16 te voorburg, huis te koop bunschotensestraat den haag.

Er zijn 6 postcodes die horen bij Wognumstraat in Den Haag

Verkocht Goudsbloemlaan , Den Haag. Sluiten Belangrijk! Het is een droomwens die uitkomt. Een Walter-data-analist leidt je door het biedgedrag in Rustenburg en Oostbroek, hoeveel mensen bieden boven de vraagprijs, de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen en drie biedstrategie├źn met gegevens.

Log in op je account. Verkocht binnen 3 weken Schaikseweg 75, Leerdam. Jaarsveldstraat 42 is een appartement gelegen in een rustige straat op de tweede top etage. Bekijk Walter Pro.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2021 10:47 M'Hamed:
   Bedankt voor uw begrip let op!

  Ten anker

  Vond