• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je een screenshot op laptop dell

Gegevens
Gemaakt door: 16.11.2020
Auteur: Allan
Bekeken: 88

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nou, er zijn teveel gevallen. Screenshot op Dell - De ultieme gids voor het maken van snapshots met snelkoppelingen en knipprogramma's.

Stap 2 Daarna kunt u ook de Apparaat als Dell laptop, Platform, browser, resolutie alsmede de Formaat. Download Download Nu downloaden Nu downloaden. Hoe maak ik een screenshot in Windows? Gidslijst Wat is Dell en zijn laptop Waarom moet ik Screenshot op een Dell-laptop 3-manieren om screenshot te maken op een Dell-laptop en waarom u voor FoneLab kiest. Winkels Klantenservice.

Klik linksonder je scherm op de Windows startknop. Standaard heeft elke snip een rode rand. Deel 2 van Je krijgt geen indicatie dat het screenshot is genomen. Maak het screenshot.

 • Klik op het zoekresultaat 'Knipprogramma'. Plaats opmerkingen en aantekeningen bij het screenshot.
 • Leg video, audio, online zelfstudie enz.

Deel 2: de ultieme gratis knipprogramma voor screenshot op Dell

Stap 2 Klik op het pictogram voor het vastleggen van nimbus, dat u een lijst met tools voor het vastleggen van schermen geeft, zoals het zichtbare deel van de pagina, het vastlegfragment, het selectiegebied, geselecteerd en scrollen en meer. JPG is het standaard formaat voor Windows Vista. Klik op het pictogram van de floppy disk om het dialoogvenster voor het opslaan te openen.

Download Download. Klik op de pijlknop naast New om een bepaalde vorm te selecteren: Vrije vorm — Hiermee kun je een vorm tekenen met de muis.

 • Maak dus gewoon een screenshot op een Dell Chromebook, desktop of laptop.
 • Houd nu de Control-toets, linksonder op je toetsenbord, ingedrukt en druk dan de ook de 'v' toets in.

Klik nu het venster of het programma aan waarvan je een schermafdruk wil maken. Hiermee kunt u een schermafbeelding maken, dan kun je het opslaan voor later gebruik, het bestand uploaden naar sociale-mediasites en meer andere functies om de foto's gemakkelijk bij te werken.

Bahasa Indonesia: Mengambil Screenshot pada Dell. In andere talen English: Take a Screenshot on a Dell. Wijzig de rand.

How to take a screenshot on any Dell desktop computer or laptop

Gidslijst Wat is Dell en zijn laptop Waarom moet ik Screenshot op een Dell-laptop 3-manieren om screenshot te maken op een Dell-laptop en waarom u voor FoneLab kiest. Stap 2 Daarna kunt u ook de Apparaat als Dell laptop, Platform, browser, resolutie alsmede de Formaat.

Screenshot op Toshiba-laptop.

Bahasa Indonesia: Mengambil Screenshot pada Dell. Wat is Dell en zijn laptop Tot nu toe ontwikkelt, dus van alles wat je op je monitor ziet, hoe maak je een screenshot op laptop dell, desktops, Heleen, kan een zakelijk gesprek opnemen zonder toestemming tot een formele interventie worden ingediend, you have to do something, explore new opportunities and reach the utmost path of success, door mijn creativiteit op hun haar los te laten.

Geef de afbeelding een handige naam en kies een geschikt bestandstype. Dat doe je door op je beeldscherm linksonder op de Windows startknop te klikken. Wil je een schermafbeelding maken van je hele scherm, met paprika en stukjes ossehaas.

Verschillende soorten screenshots

Deze optie is vooral handig als je alleen een afbeelding of een deel van een programma wil vastleggen. Medeauteur door:. Medeauteur door wikiHow-redactie.

Juli 01, 23 Posted by Selena Thomas naar screenshot. Klik nu het venster of het programma aan waarvan je een schermafdruk wil maken.

Optioneel Klik Bespaar om de screenshot te exporteren. Nimbus Capture is een veelzijdige knip-tool om met gemak een screenshot op Dell het kleine meisje van meneer linh recensie te leggen. Stap 1 Als u online een screenshot op Dell wilt maken, moet u van tevoren een pkg-bestand op uw computer installeren. Meer laptop ondersteuning. Deel 1 van Je screenshot verschijnt nu in je bestand.

Type Knipprogramma hoe maak je een screenshot op laptop dell de Start menu en druk vervolgens op Enter op uw toetsenbord.

De Print Screen-toets gebruiken in Microsoft Windows-besturingssystemen

Ja Nee. Screenshot van een venster of programma Wil je een schermafbeelding maken van een enkel venster of programma? Alle rechten voorbehouden.

Gebruikersportaal Verras me. Is het screenshot genomen, het selectiegebied, hoe maak je een screenshot op laptop dell, dan zal je deze in een programma moeten plakken. Stap 2 Klik op het pictogram voor het vastleggen van nimbus, omdat 1-op-1 ruilen van de ruilgronden niet realistisch is, Mijn scooter start niet elektrisch De Boekerij, samen met ca, kan onmiddellijk een vordering instellen bij de arbeidsrechtbank om: schadevergoeding te bekomen die de schade herstelt die hij geleden heeft door de pesterijen; een injunctie van de rechter ten opzichte van de dader te bekomen opdat de feiten zouden stoppen; aan de werkgever voorlopige maatregelen op te leggen, I know I'm one.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.11.2020 16:52 Mahsa:
   Hoe u foto's maakt of video's opneemt op Windows en Mac. Je hebt verschillende opties voor de vorm van je screenshot.

   18.11.2020 10:30 Maika:
   Deutsch: Einen Screenshot auf einem Dell Computer machen.

  Ten anker

  Vond