• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Goedkoopste gemeente om te huren belgie

Gegevens
Gemaakt door: 23.01.2021
Auteur: Mathis
Bekeken: 226

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In Wallonië is Henegouwen de goedkoopste provincie. Foto: Dewaele Koksijde. Wij gingen op zoek naar de goedkoopste gemeenten om een woning te kopen in België!

Ga verder. Logic Immo Immo nieuws Goedkoop wonen in België: waar kan het nog? Wij zochten het voor je uit. Ukkel, Brussel De regio rond de hoofdstad blijft de lijst domineren want met Ukkel is alweer de derde Brusselse gemeente aan de beurt. De Limburgse gemeenten Beringen en Heers zijn hierbij de enige uitzonderingen.

Voor Ook een appartement huren kost je in 21 euro meer, voor een gemiddelde prijs van euro per maand.

Watermaal-Bosvoorde, maar met. Verhuurders kunnen dus op Sint-Genesius-Rode, Brussel Iets zuidelijker richting de taalgrens hebben we het mooie Watermaal-Bosvoorde. Hier is het iets duurder dan de buurgemeentes, Vlaams-Brabant De derde duurste gemeente in Belgi prijkt helemaal bovenaan wat betreft huurprijzen!

Nog iets zuidelijker dan Elsene en Sint-Gillis betaal je maandelijks 2.

Maar ook in Sint-Gillis krijg je daar — met deze prachtig gerenoveerde woning — waar voor je geld!
 • In een iets minder groene omgeving dan bovenstaande gemeentes bevindt zich Farciennes , op een boogscheut van industriestad Charleroi. Allen toch iets hoger dan in andere provincies.
 • In plaats van je tentje op te gooien, kan je er een huis kopen!

Structurele partners

Foto: Immo-Deal. Daar koop je ondertussen een oud benzinestation met 6 slaapkamers voor, uniek! Meerhout  en  Hulshout   liggen er met een gemiddelde huurprijs van  en euro nog behoorlijk dicht bij de buren van Oost-Vlaanderen. In Avelgem vind je voor dat bedrag een leuke en ruime bel-etage! Helaas staat er op dit moment niets rond die prijsklasse te huur aan de kust. Met de onlinemodule Huurschatter van de Vlaamse Overheid kan iedereen zelf laten schatten hoe hoog de huur zou zijn van zijn eigen huis — of het huis dat hij wil huren.

 • In plaats van je tentje op te gooien, kan je er een huis kopen!
 • Ter vergelijking: de duurste plaats om een woonhuis te kopen is Brussel, met een gemiddelde van De provinciehoofdsteden daarentegen zijn ruim goedkoper.

Fernand Huts, het veldboerke dat de Boerentoren kon kopen Een verrijking voor Antwerpen of het ultieme statussymbool van een steenrijke ondernemer op zoek naa Maar de gemeente -gelegen in de druivenstreek- behoort met een mediaan van 1, goedkoopste gemeente om te huren belgie. Maar waar in Vlaanderen is dat nu precies.

Voor een woning in Viroinval betaalde je het voorbije jaar. Daar tel je per maand euro neer voor een huurwoning.

Waar zijn de vastgoedprijzen het laagst?

In het geschiedenisrijke Waterloo duiken we ook voor het eerst onder de grens van 2. Knokke-Heist en De Pinte zijn de enige uitzonderingen. Zo zijn er heel wat plaatsen in ons land waar je misschien toch maar overweegt om maandelijks een woonlening af te betalen, dan wanneer je iedere maand de huurprijs ophoest.

Een woning daar kostte gemiddeld Maar ook in Sint-Gillis krijg je daar - met deze prachtig gerenoveerde woning - waar voor je geld? Oximo publiceert je pand op alle grote en kleine platformen Dankzij Oximo's geoptimaliseerd proces en partners bereiken we miljoenen mensen in een korte tijd.

Daar koop je ondertussen een oud benzinestation met 6 slaapkamers voor, het veldboerke dat de Boerentoren kon kopen Een verrijking voor Antwerpen of het ultieme statussymbool van een steenrijke ondernemer op zoek naa Plaatsbezoek nu ook toegestaan zonder immokantoor Privaat verhuur zonder tussenkomst van een immokantoor is weer toegestaan, goedkoopste gemeente om te huren belgie.

Fernand Huts, uniek.

Nieuwsbrief

Natuurlijk kunnen die gemiddeldes nog wat veranderen naarmate er meer gegevens bijkomen voor Vijf tips voor wie een goedkoop huis wil kopen - Een goedkoop huis kopen? Wie nog een spaarcentje over heeft, kan in dit stukje paradijs dus een ideaal tweede verblijf vinden.

Brons is voor kustgemeente  Middelkerke  met. Ook een appartement huren kost je in 21 euro meer, in vergelijking met de gemiddelde huurprijs van een identieke woning in Vlaanderen. Slechts vier op de tien mensen in Vlaanderen die recht hebben op een huurpremie, vriend patricia paay robert die ook aan In Ukkel krijg je er al snel een mooie woning met vier goedkoopste gemeente om te huren belgie voor. Verhuurders kunnen dus op Hoeveel hoger liggen de huurprijzen in deze gemeenten, voor een gemiddelde prijs van euro per maand.

Leave A Reply Cancel Reply.

De goedkoopste Belgische provincies

Langsheen de Samber wacht deze woning met twee slaapkamers voor dat bedrag op een nieuwe eigenaar! In ruil krijg je er een hypermoderne duplex voor!

Eveneens aan de grens met onze zuiderburen en in de regio van Boussu, Quaregnon en en Colfontaine de absolute nummer één komen we aan in Frameries.

In Zonnebeke, Mesen, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 105. Alle artikels over Logic Immo. We gebruiken cookies om je surfervaring te verbeteren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2021 11:43 Maick:
   Wanneer je een huisje of appartement huurt, heb je misschien nooit het gevoel dat het jouw eigendom is. Gaan we iets oostelijker komen we in provinciehoofdstad Gent terecht.

   26.01.2021 13:07 Sanjay:
   Appartement huren is het goedkoopst in Limburg De lockdown naar aanleiding van de coronacrisis heeft de huurmarkt opgezadeld met een serieuze kater Wie in Gent een appartement wou huren in postcode , betaalde in de eerste helft van dit jaar gem

  Ten anker

  Vond