• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Goedkoop met de bus naar duitsland

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2021
Auteur: Louis
Bekeken: 432

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De ingewikkelde geschiedenis van de hoofdstad maakt nog steeds indruk: Of je nu aan de East Side Gallery de kunstwerken op de restanten van de Muur wilt bekijken, in de regeringswijk politici wilt spotten, kiest voor een van de indrukwekkende tentoonstellingen op het museumeiland of gewoon wilt feesten, Berlijn heeft het allemaal! Voordelig buskaartje en veel comfort Je buskaartje koop je het makkelijkst online maar natuurlijk ook gewoon in de bus bij de chauffeur.

Daarom stelt ons team van reisspecialisten altijd een uniek programma samen die u de prachtige elementen van Duitsland probeert te laten zien. Hier heeft het businessmodel een andere opzet. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit treintickets die geldig zijn in één gehele Duitse deelstaat, en daar dan ook in het overig openbaar vervoer zoals de bus en tram. Veel busondernemingen bieden een dagtocht naar deze Duitse steden.

Ook de ligging van de op- en afstapplaatsen is meestal niet centraal in de stad. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Extra bagage kan tot 10 euro per stuk kosten.

Inmiddels bieden we meer dan. Meer over duurzaam reizen met FlixBus. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ga mee met een busvakantie van Bolderman. Het verschil is een stuk kleiner geworden sinds NSHispeed ook Sparangebote aanbiedt via hun website, wat nu ongeveer 2 jaar geleden moet zijn.

Berichtnavigatie

Reizen met de bus is weliswaar minder snel dan de trein, maar is daarentegen aanzienlijk goedkoper. Dit maakt het reizen met de bus in Duitsland een aantrekkelijk alternatief voor het reizen met de auto, de trein of het vliegtuig. Al jaren stromen toeristen uit de hele wereld naar Berlijn , de coolste stad van Europa - en niet voor niets! Wat betreft steden staan ook nog München en Dresden op de lijst.

Maar dat is bij lange na nog niet alles wat Duitsland te bieden heeft. In Aken kun je eventueel overstappen op een andere lange afstandsbus in Duitsland.

  • Bij FlixBus bieden wij jou de mogelijkheid om CO2-neutraal te reizen.
  • English UK. Meer over duurzaam reizen met FlixBus.

Al jaren stromen toeristen uit de hele wereld naar Berlijnde coolste stad van Europa - en niet voor niets. De kermis wordt lees verder. Zoek naar accommodatie met Booking. Kies een opstapplaats bij u in de buurt en laat u vervoeren per luxe touringcar om vervolgens te genieten van een welverdiende vakantie. Met FlixBus kun je ook vanuit 16 Nederlandse steden naar Duitsland reizen.

Ontdek alle bestemmingen

Bij veel reizen kunt u uw reis uitbreiden met optionele excursies, waardoor u zelf uw perfecte vakantie samenstelt. Inmiddels zijn vrijwel alle grote Duitse steden in het Flixbusnetwerk met elkaar verbonden. De opkomst van Flixbus en andere busvervoerders hebben de prijzen verder onder druk gezet. Op de contactpagina van onze website vind je alle relevante telefoonnummers en de openingsuren.

Wat betreft steden staan ook nog Mnchen en Dresden op de lijst. Zoek naar accommodatie met Booking. Inmiddels zijn vrijwel alle grote Duitse steden in het Flixbusnetwerk met elkaar verbonden. Door ons uitgebreide filtermenu op onze website is goedkoop met de bus naar duitsland kans groot dat u vindt wat u zoekt? Zo reis je met een gerust hart en geweten door heel Europa.

Europees routenetwerk

Vanuit Duitsland kun je met Eurolines ook naar andere Europese landen. Ook bespaar je het milieu door te reizen met de bus, een van de meest milieuvriendelijke transportmiddelen betreft CO2-balans. Betalen kan enkel met een creditcard. Helemaal gratis, dus goedkoper kan niet.

Soms is een ticket wel 3 tot vier keer goedkoper. Daarom stelt ons team van reisspecialisten besparen op boodschappen forum een goedkoop met de bus naar duitsland programma samen die u de prachtige elementen van Duitsland probeert te laten zien! En ieder nieuw plekje in DE is weer een ontdekking. Dan bieden onze  reistips  vast en zeker het antwoord.

Vaak is 1 stuks bagage voor de bagageruimte gratis, plus 1 stuks handbagage. Ben je wel een beetje avontuurlijk. De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden.

10 reacties

Wie het vroegste boekt, heeft ze voor de goedkoopste prijs. Duitsland staat bovendien bekend als bierland en iedere regio heeft hier haar eigen favorieten: Terwijl de inwoners van Beieren tijdens de lunch in de biergarten van hun gerstenat genieten, moet je jezelf in Keulen maar eens op een echte Kölsch trakteren. Soms is een ticket wel 3 tot vier keer goedkoper.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Uiteraard besparen de stiptheid en het comfort van onze bussen je ook al heel wat moeite en goedkoop met de bus naar duitsland. Inmiddels bieden we meer dan Daarnaast houdt Wesley van vegetarisch eten, concerten, she is more focus on raising their two sons Thiago and Mateo, een 3, laat staan dat je weet wie je berhaupt allemaal de hand hebt geschud!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0