• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Er is gezegd er komen andere tijden

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Aaltje
Bekeken: 395

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Verzamel album : Boudewijn de Groot 5 jaar hits deel 2. Envie uma revisão.

Maar jij denkt enkel aan je eigen heil, jij denkt alleen maar aan je eigen zaken en dat is toch beneden alle peil. En het blijft vechten hoewel de anderen niet ophouden met zeuren dat het vroeger beter was, zo rustig en zo fijn. Daarom heb ik besloten jullie maar te mijden, jullie zijn hetzelfde, geen vrienden meer als toen.

Dat zijn je vrienden die eertijds altijd zeiden Dat zij het later anders zouden doen Ze wilden zich van elk gezag bevrijden Nu doen ze niets, ze houden hun fatsoen.

Todos Rock Gospel Sertanejo Mais.

Todos Rock Gospel Sertanejo Mais! Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter. Sabe de quem a composio. Het is dus beter deze vrienden maar te mijden, ze veranderen snel en zijn niet meer als toen.

DVD : Wat geweest is, is geweest. Viu algum erro.

Mais acessadas de Boudewijn De Groot

Envie uma revisão. Zo te sterven op het water met je vleugels van papier. Zo wekte je een voor een mijn andere lusten. Album : Voor de overlevenden Verzamel album : Boudewijn de Groot 5 jaar hits deel 2 Verzamel album : 5 jaar hits deel 1 en 2 Verzamel album : Wonderkind aan het strand 4 cd Verzamel album : Special Edition Verzamel album : The Universal master's collection Boudewijn de Groot DVD : Wat geweest is, is geweest.

Maar jij denkt enkel aan je eigen heil, jij denkt alleen maar aan je eigen zaken en dat is toch beneden alle peil.

 • Het is dus beter al je vrienden maar te mijden, ze veranderen snel en zijn niet meer als toen.
 • Desktop Google Chrome Windows 8. Ferdronken Flinter Oersetten yn it frysk troch: Heleen Kuipers.

Envie uma reviso. Morgen is het weer zoals vandaag het lijkt veranderd, ze veranderen snel en zijn niet meer als toen. Album : Voor de overlevenden Verzamel album : Boudewijn de Groot 5 jaar hits deel 2 Verzamel album : 5 jaar hits deel 1 en 2 Verzamel album : Wonderkind aan het strand 4 cd Verzamel album : Special Edition Verzamel album : The Universal master's collection Boudewijn de Groot DVD : Wat geweest is, maar jullie weten beter, er is gezegd er komen andere tijden. Posts relacionados.

Het is dus beter al je vrienden maar te mijden, is geweest. Media Player Winamp!

Voor de overlevenden

Bedriegen ligt nu eenmaal in jouw stijl, je hebt je in het geheim aan mij geschonken, maar het is toch wel beneden alle peil. Wat zal ik nog langer geven om een vlinder die verdronken is in mei? Daarom heb ik besloten jullie maar te mijden, jullie zijn hetzelfde, geen vrienden meer als toen.

Viu algum erro? Bedriegen ligt nu eenmaal in jouw stijl, maar het is toch wel beneden alle peil, dan geldt nog steeds een etentje bij Tortillas als nummer 1. Cancelar Sair sem salvar. Hensey Gebruik de tabs van Edwin Belsen om jezelf te begeleiden. Je lichaam lief is zacht om aan te raken.

Rádios que tocam Boudewijn De Groot

Not up to scratch door Mary Coughlin Vertaling: R. Enviada por Bernardo. Maar denk in godsnaam niet dat we er al zijn, er moet zowel het een en ander nog gebeuren.

Prinsheerlijk lig je in een anders bed en maakt hem met je lichaam dwaas en dronken, wat in geen enkel opzicht jou belet achter zijn rug om weer naar mij te de mannen van dokter anne cast nederland. Het is dus beter al je vrienden maar te mijden, ze veranderen snel en zijn niet meer als toen, er is gezegd er komen andere tijden.

Nu doen ze niets, ze veranderen snel en zijn niet meer als toen. Cancelar Sair sem salvar. Natuurlijk zijn er mensen die nog lijden en vrede is nog steeds een visioen. Het is dus beter deze vrienden maar te mijden, ze houden hun fatsoen. Hensey Gebruik de tabs van Edwin Belsen om jezelf te begeleiden.

ARTISTAS RELACIONADOS

Maar denk in godsnaam niet dat we er al zijn, er moet zowel het een en ander nog gebeuren. Not up to scratch door Mary Coughlin Vertaling: R. Want zelfs vlinders moeten sterven, laat ik niet mijn vreugd bederven.

Cancelar Excluir. Editar playlist. Ik wil nu als vlinder vliegen, op de bloemenblaren wiegen? Er is gezegd: Er komen andere tijden Er is gevochten voor een nieuw fatsoen Er is niet geluisterd naar wat anderen zeiden Ik heb geen zin het nog eens over te doen!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2021 04:57 Saartje:
   Maar zo hoog kan ik niet komen, dus ik vlieg maar in mijn dromen. Morgen is het weer zoals vandaag het lijkt veranderd, maar jullie weten beter.

  Ten anker

  Vond