• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping de bloemert zuidlaren

Gegevens
Gemaakt door: 01.01.2021
Auteur: Keona
Bekeken: 824

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Home Parken Landal De Bloemert. Schrijf je in op de nieuwsbrief! Deze zijn van goede kwaliteit en het is een mooie omgeving om te fietsen.

De bungalow is groot maar wel een saaie uitstraling van binnen, er had meer accessoires en overgordijnen in mogen zitten. Duizenden jaren lang gaven mensen vorm aan een landschap dat van alle tijden is. Bedden redelijk hard en niet de nieuwste meer. Vaar het meer op of verken de Drentse heidevelden. Hier vind je parkinformatie, ervaringen, foto's, tips én de beste bungalowpark aanbiedingen! Op de slaapkamers een vreemde indeling, maar wel goede bedden.

Paviljoen De Bloemert is misschien de mooiste locatie aan het Zuidlaardermeer. Glampinggids Tentengids Stacaravangids Wat is een huurtent. Samen herinneringen creren, is waar het hier om draait. Ook het Klompenmuseum in Eelde en het Sprookjeshof in Camping de bloemert zuidlaren zijn leuk voor kleintjes. Ga zeker eens naar Groningen en Pieterburen.

Veilig betalen met.
  • Tips Tips toevoegen. Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 5.
  • Trap zat vol met vliegenpoep. Dit viel letterlijk vies tegen.

Waterpark is prima. Aanbieders op Landal De Bloemert Landal GreenParks verhuurt op Landal De Bloemert chalets,bungalows of appartementen 4 tot 12 persoons bungalows aan het water of in de bossen. Inlog eigenaren. We verbleven in huisje en de schoonmaak was in orde.

Mooi huisje nr personen aan het water. Een ideale plek Genieten op uw terras aan het water of tot rust komen in uw bungalow omringd door het groen, het kan allebei op Landal De Bloemert.

Bekijk de foto's opnieuw. Landal Hof van Saksen. Met meer dan 1. Ga zeker eens naar Groningen en Pieterburen. Ad, Rapporteren. Gereisd met partner in oktober Nuttige review 2.

Faciliteiten

Zwemmen, windsurfen, wandelen, fietsen, vogels kijken, varen en zonnebaden. Bedden redelijk hard en niet de nieuwste meer. Omgeving Naast het Zuidlaardermeer en het Geopark heeft de omgeving nog meer te bieden. Zuidlaren met z'n gezellige winkelstraat en horeca maakt een bezoek meer dan waard.

Lekker genieten op het kampeerterrein van camping de bloemert zuidlaren de Bloemert. Helaas hebben wij niks gevonden.

Er zijn 2 koelkasten aanwezig waarvan 1 koelkast met een mini vriesvak Maar helaas: het huisje viel vies tegen! Met meer dan 1? Buitenplaats de Hildenberg. Vaar het meer op of verken de Drentse heidevelden.

Beoordelingen Bungalowpark De Bloemert

Turkse Rivièra. Bekijk de foto's opnieuw. Verder weinig vertier op het park maar met 3 pubers wisten we dat van tevoren dus lekker naar Groningen, hunnebedden in Borger, Zuidlaren, Wildlands en bij het water vertoeven enz.

En zit er veel vis?

Ruim van binnen met gezellige aankleding. Lekker genieten op het kampeerterrein van waterpark de Bloemert. Playa del Ingls. Gran Canaria. Inlog eigenaren. Wij werden hartelijk ontvangen. Park Landal De Bloemert ligt pal aan het water. Wij hebben gebruik gemaakt van de prachtige omgeving en hebben veel gewandeld en gefietst, camping de bloemert zuidlaren. Accommodaties op Landal De Bloemert bungalow extra luxe bungalow.

Leren zeilen of surfen?

Münsterland DE. Wat een geweldige service!!! Ietst meer oog voor detail had veel verschil gemaakt Erg leuke accomodatie met stijger direct aan het water.

De whatsapp gesprek verwijderen lukt niet is basic, maar vloerbedekking is gedateerd, en daarom hebben we geschreven over de benodigdheden die je altijd bij je camping de bloemert zuidlaren hebben bij het verkennen van de bergen vooral in en rondom Chamonix.

Wij hebben gebruik gemaakt van de prachtige omgeving en hebben veel gewandeld en gefietst. Schrijf je in op de nieuwsbrief.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0